Használ az Adipex?
IGEN!Aki le akar fogyni!Mert ha nincs elhatározása az embernek akkor sz..t se ér.Mert ugyebár nem csak akkor eszünk ha éhesek vagyunk!Na erre nem hat!
éN 15kg ot fogytam a 12-hét alatt.Aztán megint elkezdtem 2hónap után és nem ment,mert mindig bekaptam egy kis maradékot este!
Nekem nagyon bevált az Adipex!
12 kg-t fogytam 7 hét alatt, még 1 hét van hátra
Az étvágyam szinte nulla. amit eszem, az egészséges. Fehér húsok, sok-sok zöldség.
Azoknál használ, akiken sok a felesleg. És ha szedése mellett nem eszik az illető akkor sem, mikor unatkozik, vagy megkíván valamit, annak ellenére, hogy nem éhes. És ugyebár erről a fajta "evésről" nagyon nehéz lemondani, gyógyszer ide vagy oda :P Elhatározás nélkül szart se ér.
Használtam, maximum 4kg felesleg volt rajtam, első héten le is ment belőle kettő. Nem szünteti meg az éhségérzetet, csak csökkenti, nincs az a test, aminek ne kéne kaja. A -2kg után megálltam, mert rájöttem, hogy ennyi idő alatt ennyi változást én is el tudok érni anélkül, hogy hazavágnám a vérnyomásomat.
Nem akarok senkit megbántani, de az otthon ülő túlsúlyos asszonykáknak való. Persze, amint abbahagyják a szedést, nagyon ritka esetben nem kezdenek el habzsolni, mint szedés előtt, így vissza is jöhet többször annyi, mint lement. Hiába szűkül össze szedés alatt a gyomor, egy nagy kaja és már ki is tágult :)
Én úszok is,futok is mellette,nagyon jól fogyaszt.
Nem szabad sokáig szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!