Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Használ az Adipex?

Használ az Adipex?

Figyelt kérdés
2006. nov. 3. 18:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Az éhségközpontot blokkoló GYÓGYSZER! Napi egy tabletta, és szinte alig kívánja az ember a kaját. Hatásos, aki szedte, az fogyott vele. Sok mellékhatása lehet! (de használ)
2006. nov. 3. 18:02
 2/25 anonim válasza:
100%

IGEN!Aki le akar fogyni!Mert ha nincs elhatározása az embernek akkor sz..t se ér.Mert ugyebár nem csak akkor eszünk ha éhesek vagyunk!Na erre nem hat!

éN 15kg ot fogytam a 12-hét alatt.Aztán megint elkezdtem 2hónap után és nem ment,mert mindig bekaptam egy kis maradékot este!

2006. nov. 6. 16:38
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon bevált az Adipex!

12 kg-t fogytam 7 hét alatt, még 1 hét van hátra

Az étvágyam szinte nulla. amit eszem, az egészséges. Fehér húsok, sok-sok zöldség.

2007. máj. 5. 17:24
 4/25 anonim válasza:
87%
Halihó. Én is sokat szenvedtem a foyókúrákkal, de az Adipex nálam király. No mellékhatás, no éhség, úgyhogy vizet iszok sokat és napi egy joghurtot, de az sem nagyon hiányzik. 5 nap -4 kg. Még van miből fogynom, de tényleg jó! Ajánlom mindenkinek.
2008. nov. 22. 11:31
 5/25 anonim ***** válasza:
60%
nekem nem használt semmit.ja és a bnőm se fogyott tőle.
2008. dec. 1. 13:30
 6/25 anonim válasza:
81%
Nekem sem használt semmit. A pulzusom 130 lett, nem ettem semmit, de fogyás az zéró!
2009. jan. 14. 10:56
 7/25 anonim ***** válasza:
59%

Azoknál használ, akiken sok a felesleg. És ha szedése mellett nem eszik az illető akkor sem, mikor unatkozik, vagy megkíván valamit, annak ellenére, hogy nem éhes. És ugyebár erről a fajta "evésről" nagyon nehéz lemondani, gyógyszer ide vagy oda :P Elhatározás nélkül szart se ér.

Használtam, maximum 4kg felesleg volt rajtam, első héten le is ment belőle kettő. Nem szünteti meg az éhségérzetet, csak csökkenti, nincs az a test, aminek ne kéne kaja. A -2kg után megálltam, mert rájöttem, hogy ennyi idő alatt ennyi változást én is el tudok érni anélkül, hogy hazavágnám a vérnyomásomat.

Nem akarok senkit megbántani, de az otthon ülő túlsúlyos asszonykáknak való. Persze, amint abbahagyják a szedést, nagyon ritka esetben nem kezdenek el habzsolni, mint szedés előtt, így vissza is jöhet többször annyi, mint lement. Hiába szűkül össze szedés alatt a gyomor, egy nagy kaja és már ki is tágult :)

2009. febr. 12. 12:55
 8/25 anonim válasza:
70%
Én azt halottam adipex mellett nem jó edzeni,mert csökkenti a hatóanyagokat a mozgás által.Szerintetek?
2010. jún. 20. 14:16
 9/25 anonim válasza:
100%

Én úszok is,futok is mellette,nagyon jól fogyaszt.

Nem szabad sokáig szedni.

2010. júl. 2. 12:13
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit szedtétek?
2011. jan. 21. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!