Van itt olyan aki koplalással fogyott? Ha igen mennyi ido alatt? Mennyi kaloriát ettél meg egy nap? Mit ettél?
Én nem ellenzem a koplalást (az unintelligens emberek természetes kiválasztódása egy mindmáig tartó folyamat, de annyi gyógyszer van már manapság hogy túl sok embert megmentenek.. a koplalás hatásai viszont kizárják a szaporodást, így én tulajdonképpen pártolom!).
Tehát, most más hogy úgy érzem feljogosítottam magam az írásra..
Nincs olyan aki koplalással fogyott. A szélsőséges tápanyagmegvonás súlyvesztést okoz, nem zsírvesztést. Hagyományos értelmezés szerint a fogyás zsírtömeg csökkenés, hiszen az amputált lábú emberre sem mondjuk azt, hogy fogyott 8 kilót.
Én sokszor kényszerültem koplalásra, de egy grammot sem fogytam vele. A szervezet nem úgy működik, mint egy edény, hogy annyi a súly, amennyit beleteszel illetve elvonsz tőle.
Ha meg már a bevitt súlyt nézzük, folyadékból az étel többszörösét visszük be, akkor már avval lehet jobban trükközni - de csak átmenetileg. Pl. szépségverseny előtt szokták ezt alkalmazni.
igen, volt hogy koplaltam, mert annyira rosszul éreztem magam, hogy napokig nem ment le egy falat sem. és egyetértek azzal a válaszolóval, aki azt írta, természetes kiválasztódás...
igen, lehet fogyni vele, de inkább lennék 200kg-os, azzal kevésbé ártanék magamnak.
igen, még egyszer, fogyhatsz vele, már ha az a szándékod, hogy elmenjen minden erőd, mert ugye ilyenkor szépen "megeszi" a szervezet a saját izmait, ha megfelel, nyugodtan.
egyébként 3kg volt a három nap alatt és soha többé koplalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!