Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mit tudtok az adipex tablettáról?

Mit tudtok az adipex tablettáról?

Figyelt kérdés
Van vkinek tapasztalata?
2009. jún. 18. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

nagyon jó, ha van elég erőd.

blokkolja az agyban az éhségért felelős részt, tényleg alig vagy éhes.

viszont, ha nem csak akkor eszel, amikor éhes vagy, hanem nasikázol is, arról nem szoktat le.

Az ételt ugyanúgy kívánod.

2009. jún. 18. 18:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Esetleg a szűztea kapszuláról is van infód?
2009. jún. 18. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem van!:)) Hashajtó, de nagyon keményen. Sokszor kell szaladni.....Mást nem igazán csinál, csak az összes ásványi anyagot kihajtja a szervezetből, no meg a vizet és a kaját is.
2009. jún. 18. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:
42%

Az adipex kábítószernek számít, mert amphetamin van benne!!! Nem is kapható, csak fű alatt.

Nem okoskodni akarok, én is szedtem ezelőtt 10 évvel, mert fogyni akartam.

Felpörgetett, nem voltam álmos, se éhes, és nagyon bejött a hous zene tőle. :))))))))

Tréfát félretéve, ne szedd,mert nagyon ártalmas, szívrohamot, agyvérzést, kiszáradást okozhat!

A szűztea-kapszula viszont tényleg jó, sokat fogytam tőle. Csak arra vigyázz, hogy mindig legyen a közeledben WC.

2009. jún. 18. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Végül is, a zsírt ki lehet FOSNI, igaz? Vagy ez csak egy újabb városi legenda...?
2009. jún. 18. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

nem amfetamin, hanem phentermine van benne (bocs, nem tudom, hogy írják).

A szűztea kapszula tényleg durva, képzelj el egy rossz anyagcserés 100 kg-os lányt aki jó ha hetente tud nagy wc-zni (ez volnék én), na, nem tudtam bevenni belőle napi 1-nél többet, olyannyira ment a hasam (és iszonyatosan görcsölt), pedig napi 3*2 van ráírva..

Első voltam

2009. jún. 18. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Hali!

Ez egy gyógyszer, méghozzá cseszett erős. Az étvágy csökkenésében segít, ami persze jó, de a legtöbb túlsúlyos alapproblémája (az enyém is ez volt), hogy nem csak azért eszik, mert éhes, hanem mert unatkozik, vagy csak kívánós.

Ha csak a kívánósságoddal van baj, nem az étvágyaddal, akkor felesleges kitenni magad az esetleges mellékhatásoknak.

Egyébként én mindig azt mondom, hogy annyi sz*r szintetikust eszik a mai ember, hogy nagyjából már nem is számít ez annyira durvának.

Szerintem minden kaja előtt közvetlenül fél liter víz, ha édesre vágysz, akkor a kedvenc gyümölcsöd, vagy napi egy KOCKA Étcsokoládé, az sem a világ vége.

Bár szerintem minden nap egy dl minőségi vörösbor, és egy alma, betegségre pedig 1-2 cl házi pálinka, hagymatea és méz való.:)

2009. nov. 13. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!