Pai you guo kapszula, hol lehet ilyet rendelni?
fura, ezt az oldalt olyan 17 másodperc volt megtalálni. jóval kevesebb, mint feltenni gyiken egy kérdést.
továbbá, gondolom van annyi biológiai ismereted, hogy tudod hogy a fogyás nem így működik. mondjuk az egy dolog, hogy én már elképzelni sem tudom hogy akkor mit akarsz egy ilyen holmival, ha csak a doboza kell akkor azért ne vegyél egy egész cuccot, ahhoz talán kicsit drága..
van annyi ismeretem. Plussz el tudom dönteni mire van szükségem és miért. És nem feltétlenül a fogyás a cél, hanem a kontrolálás valamint a fáradékonyság űzése és a lassú emésztés fokozása.
Amit belinkeltél az a por, de nekem a kapszula kellene, ami elvileg gyengébb. De azért köszönöm!
emésztést: enzimekkel fokozhatod.
fáradékonyság elűzésére: sokkal nagyobb dózisú és akár komolexebb vitamin készítmények vannak.
a kontrollálásról is van egy elképzelésed, amit a tudomány nem ismer, de még keleten sem.
de nagyon nagy tudatossággal írtál, úgy hogy ezeket tekintsd tárgytalannak, egy vénember morgásának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!