Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Létezik olyan fogyókúrás...

Létezik olyan fogyókúrás kapszula amitől ha lefogysz és utána abba hagyod nem jön vissza rád a duplája?

Figyelt kérdés
Tudnátok valami kapszulát ajánlani ami hatásos és nincs semmi káros mellékhatása?pl: káposztaleves kapszula vagy ilyesmi...
2011. nov. 28. 23:11
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
"Létezik olyan fogyókúrás kapszula amitől ha lefogysz" itt bukott el a kérdés. nem létezik olyan tabletta, amitől lefogysz. diéta + sport, ez a recept.
2011. nov. 28. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
se kapszula, se tabletta, se tapaszok..se barmiféle "csodaszer" amit reklamoznak mediaban NEM HATASOS..emberek elhiszik a sok hulyeseget, h letudnak fogyni fogyokura es mozgas nelkul is..amit kiadnal peldaul a "kaposztaleves kapszulaert", abbol a penzbol mar vehetnel tobb kila savanyúkaposztat és egy hetre tudnal belle fozni olyan ételeket amelyektol igazabol tudnal fogyni..
2011. nov. 28. 23:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Ha ilyen egyszerű lenne mindenki beszedné és nem lennének kövér emberek.
2011. nov. 29. 00:12
 4/9 anonim ***** válasza:
A káposztalevesnek meg pont az a lényege, hogy kevés kalória van benne viszont a gyomrodat telíti. Ezt hogy akarják egy kapszulával elérni???
2011. nov. 29. 00:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Káposztaleves kapszula helyett készíts magadnak orosz scsi levest hús nélkül, isteni finom és tápláló + ahogy írták tele lesz a poci!!!:)))
2011. nov. 29. 07:48
 6/9 anonim ***** válasza:
vagy szoljankát. az is oroszos, meg zőccség és finom :D
2011. nov. 29. 11:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Az orosz konyha nem rossz:))) Én legalábbis szeretem. Főként hogy sok mindenben használnak céklát!!!
2011. nov. 29. 14:10
 8/9 anonim válasza:
Lehet lepontozni, de én tavaly a Metabol Fortéval fogytam le 15 kilót, és láss csodát: azóta sem jött vissza! Na jó, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy tavasztól már az uszodában ért a reggel, este meg futottam, de előtte is sportoltam, mégsem ment le semmi. A futást azóta is tartom, az uszit elhagytam (mert amúgy utálom), de a lényeg, hogy nem híztam vissza.
2011. dec. 2. 13:33
 9/9 anonim ***** válasza:
lényeg, hogy kevesebbet ettél, kalóriadeficittel pedig férfi, nő, fehér, fekete, gyerek, felnőtt egyaránt fogy.
2011. dec. 2. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!