Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Kedves Sosrtársaim! Ki tudná...

Kedves Sosrtársaim! Ki tudná nekem megirni, hogy ezt a sz. R Slim Greeline700+ hova lehet visszaküldeni? Hálás lennék minden információért a visszaváltással kapcsolatban.

Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Bebuktad...

Ha más kárán nem ment...

Bocs,de ez az igazság!

2011. nov. 22. 15:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Neked is hasonló jókat..! Nem az ilyenekre vagyok kiváncsi!!!!
2011. nov. 22. 15:12
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

[link]

Hiába vársz itt segítséget,nem fogják visszaadni a pénzed! A forgalmazó nagyon jól tudja hogy a termék nem használ semmit,így logikus hogy azt nem fogja visszavásárolni. Lehet azóta már felszívódtak,és más névvel kínálják ugyanazt a terméket.

Sajnos fájdalmas az igazság hogy fogyni csak mozgással és megfelelő étrendel lehet. Ez van...

2011. nov. 22. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

A termékkel kapcsolatosan csak akkor reklamálhatnál, ha komoly mellékhatása jelentkezett volna, de ez is nagyon macerás lenne.

Ahogy előttem már sokan megírták ezek a szerek kész átverések egytől-egyig, és nem lenne ekkora piacuk, ha az embereknek több akaraterejük lenne életmódot váltani és mozogni...

Sajnos, a szerrel kapcsolatban nem tehetsz semmit. Ezt a békát most le kell nyelned.

2011. nov. 22. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy csak placebo, de én fogytam vele 7-8 kilót szeptember óta és mikor pár napig nem szedtem, egyértelműen sokkal éhesebb voltam és kívántam az édeset, néha megállni sem tudtam. Viszont nem írok hoxára, mert nagyjából egyedül vagyok a tapasztalatommal és nem akarok senkit bíztatni.
2011. nov. 23. 01:27
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsónak a választ, megerősit a hitben, hogy

nemcsak kárörvendő szánalmas emberek tudnak választ irni

2011. nov. 23. 22:02
 7/9 anonim válasza:
Én most nézegettem az interneten ezt a SLIM GREENLINE700-at és ott találtam egy telefonszámot amelyen rendelni lehet 06-1-408-89-50,nem tudom,hogy él ez a szám vagy nem,mert még nem rendeltem de már nem tudom,hogy rendeljek vagy ne.
2011. nov. 25. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne rendelj, egyetlen emberről hallottam magamon kívül, akinek használ és kb. 100-at, akinek nem.
2011. nov. 25. 19:52
 9/9 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

El kell hogy szomorítsalak, ugyanis ez a szer a világon semmire sem jó.

Nyílvánvalóan nem véletlenül nem találod a címet, ahova visszaküldhetnéd a csomagot, ugyanis az a része is átverés, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalnak. Mert tényleg ezt állítják, de ettől függetlenül sosem fogod visszakapni a pénzedet, mivel nem tudod visszaküldeni a csomagot, cím hiányában.

Ha áttanulmányozod ezeknek a "csodaszereknek" a weboldalát különböző nyelveken, rájössz, hogy totál ugyanaz van írva, de ami még meglepőbb, hogy a Facebookos(nak tűnő, de valójában nem az) kommentfelületen író "valóságos" személyek tapasztalatai is mind kamuk, ugyanaz a szöveg, ugyanaz a kép, csak a név más, nyelvnek megfelelően.

A cégnek nincs egyetlen normális elérhetősége, az általuk megadott összes cím kamu, valójában Panamában vannak bejegyezve, tehát reklamálás sem lehetséges. Emellett kirpóbáltam ezt a bizonyos +36 1 408 89 50 telefonszámot is (ez lenne a hivatalos ügyfélszolgálatuk), nagyon trükkös, ugyanis egy automata van mögötte, ami kicsengő hangot ad, mikor már rég felvette a telefont. Aztán egy idő múlva (mintha nem lenne válasz), bontja a vonalat. Mindezt Szerdán 14:00-kor tettem meg, ami egy teljesen normális munkanap, és az esetleges ebédszünet is már rég letelt.

De a lényeg az, hogy ebben a "csodaszerben" a világon SEMMI sincs, ami segíthetne neked, helyette inkább veszélyes, hiszen Magyarországon engedélyeztetve sincs (Ezért boltban forgalomba se kerülhetne).

Remélem, elég meggyőző voltam a szerrel kapcsolatban. Sajnálom az elvesztett pénzedet, de csak emiatt ne erőltesd a szer használatát, és ne helyezd bele a reményeidet, mert abból még problémák is lehetnek.

Sajnos az a keserű igazság, hogy hatékony fogyást csak mozgással, és egészséges táplálkozással lehet elérni. Van néhány étrendkiegészítő tabletta/kapszula/mittudoménmicsoda, azok tényleg segítenek, de csodára az sem képes, kizárólag mozgás/egészséges táplálkozás mellett tudnak SEGÍTENI. De helyettesíteni ezeket nem fogja.

És végül, hogy ne legyek egyedül, belinkeltem pár oldalt, ahol tovább feszegetik a témát:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__2..

[link]

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__2..

Valamint, egy gyakorikérdéses téma egy hasonló csodaszerről, ezesetben hajhullás ellen, de a forgalmazó ugyanaz, és itt az egyik válaszoló (ahol találsz sok linket), rá is világít arra, hogyan is épülnek fel a kamu termékeket bemutató, hitelesnek LÁTSZÓ oldalak:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta a válaszomat, legalább 15 percembe került megírni :D

2014. aug. 6. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!