Az Adipex retard nevezetű gyógyszerrel kapcsolatban milyen tapasztalaitok vannak?
Micsoda hülyeség, hogy olyan embertől tud szerezni, aki kábítószerekkel foglalkozik.....!
Én szedtem, használt, de visszahíztam. De nem is terveztem, hogy egy hónapnál tovább szedem.
Itt a telefonszáma, akitől lehet rendelni:
Figyi, én rendeltem tőle, megérkezett, utánvéttel kellett fizetni. Nekem használt.
Ha felhívod, felveszi a telefont, és elmondja, hogy küldjél egy sms-t a címeddel, ahova küldheti az adipexet.
Lehet, hogy nem tartotta fontosnak kiírni a családnevét.
Nem kaptam betegtájékoztatót.
De korábban próbálkoztam egy másik gyógyszerrel, ami Mo-n hivatalos, a Reductillal, az meg nem használt semmit.
Én csak azt tudom mondani, amit tapasztaltam, hogy én egy havi adagot rendeltem, és diétáztam mellette, sikerült elég sokat fogynom. Utána kizárólag a saját hibámból visszahíztam, de ezért nem a gyógyszer a hibás, meg nem karcsi, hanem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!