Ha járok edzőterembe, használnak a zsirégető turmixok torna alatt? Személyes tapasztalatok valamelyikkel? 30 N.
Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 19:21
1/5 anonim válasza:
A Scitec termékeket tudom ajánlani.
2/5 anonim válasza:
Az a baj,hogy nincs ilyen,hogy zsírégető turmix.
Ha az edés utáni fehérjére gondolsz az meg alap dolog.
Edzés előtt még be lehet kapni zsírégetőt,ami megpörget egy kicsit és kitolja a fáradságot,de egy kezdő edzetlen testű ember esetében erre semmi szükség.
Ha már edzel pár éve és ki akarod hozni magadból a maximumot,akkor érdemes ilyesmit használni.
A fehérje viszont menjen edzés után.
3/5 anonim válasza:
Egy jó diéta kell, költsd a pénzed húsra, esetleg tejsavóra inkább! ;)
4/5 dokker2020 válasza:
Biotech azon belül BrutalBlade!
kegyetlenül jó ! 100% én is használtam 130 kgról 100 ra mentem mondjuk én hardcorba nyomtam 7 honap alatt . . .
5/5 anonim válasza:
haver gyurt, szedet zsirégetőt pedig nem volt szeirntem 12%nál zsirosabb, magas volt tőle a vérnyomása
zsirégetésnek a legjob a futás, a hoszú futás, néha jobabn meghuzva keméynebbre véve, és a sok viz fogyasztás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!