Kovács János Balázs kérdése:
Szerintetek ér valamit a káposztaleves kapszula?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs idő elég mozgásra!2011. júl. 12. 14:06
2/12 bix válasza:
mozgás nélkül csak koplalással tudsz fogyni, az pedig több szempontból se vezet jóra hosszú távon...
3/12 anonim válasza:
ez vicc?
hehe...
a káposztaleves-diétát értem, megeszed a levest, kevés benne a kalória fogysz (persze egészségtelenül, de most az mindegy)
de mi van a kapszulával?
megterítesz este, tányér, kés, villa, és a tányér közepére helyezel 1 db kapszulát, vacsora helyett?
vagy zabálással gondoltad?
4/12 A kérdező kommentje:
Nem zabálással, Bécsi diétával együtt. Reggel és este 1-1 szemet bekapok ebből a csodából.
2011. júl. 12. 14:17
5/12 anonim válasza:
A bécsi diéta sem a főnyeremény. Nincsenek csodamódszerek.
A kollégáim csinálták, egyik 4, másik 6 kg-t fogyott vele. 1 hónap múlva 8 kilóval voltak nehezebbek, mint a kiinduló állapot.
6/12 bix válasza:
a bécsi diéta egy b@romság. reggel egy kávé és ennyi? ez a legfontosabb étkezés... a meglévő izmaidat fogja a szervezeted első körben célbavenni, mert a glikogén raktárakban van jófajta glükóz, ami alapvető energiahordozó, és mivel nincs terhelés alatt, így azokat ki is pakolja. csökken az izom mérete, terhelhetősége... jó az ötlet, de hogy a kúra végére hogy nézel majd ki az kérdéses számomra. de sejthető...
7/12 anonim válasza:
Én is pont most olvastam itt egy hasonló kérdést egy másik termékről:
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ezt javasolta a háziorvos, de ezek szerint a tapaszalatok már nem olyan jók.
Csak már nagyon szarul érzem magam a bőrömben.
2011. júl. 12. 14:29
9/12 bix válasza:
a háziorvosodat csapd pofán egy szeneslapáttal egészen nyugodtan helyettem is. nem vagyok orvos de egy pár diétán túlvagyok, és aki ilyenre beszéli rá az embert az egy primitív balfék.
10/12 A kérdező kommentje:
Meglesz!
2011. júl. 12. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!