Valakinek bevált már a Slim Fit?
Már nagyon szeretnék fogyni.De nem tudom megmerjem e venni a Slim Fit-et.Van valaki aki fogyott tőle?
Kell hozzá valamyilyen mozgás hogy hatásos legyen, vagy anélkül is lehet fogyni?
tabletta nem fog zsírt égetni. ahhoz hogy a szervezet lebontsa a zsírt ahhoz rá kell kényszeríteni, kalória hiányt kell előidézni. kalóriát viszont csak izommunka fog égetni.
tabletta hogyan "égethet zsírt"?
1: kikapcsolja az éhségérzetet, alig eszel valamit, ergó koplalsz, lerobbannak a kilók (jelentős izomveszteség mellett ugye) mozogni se kell, viszont ahogy abbahagyod a szervezeted visszaszedi a fölösleget, mert lassú az anyagcseréd.
2: megemeli a testhőt, a pulzust. ezzel valóban égethet kalóriát, de jelentős mértékben nem tud fogyasztani magában, nem beszélve arról hogy ez jelentős terhelést jelent a szívnek, az általában agresszív szintetikus cuccok és koffein miatt pedig a kiválasztásra is hosszú távon. mozgás nélkül pedig ez se képes fogyasztani látványosan.
3: olyan foshatnékot csinál hogy intervallumos sprinteket futsz a legközelebbi mosdóig.
ennyi. nincs csodatabletta, ami a hízókúrás étrenddel, semmi mozgással, a tv előtt ülve zsírt bontana. ha lenne ilyen nem lennének súlyproblémával küzdő emberek...
Nem tudom mi az a Slim Fit de egy Scitec Reform-os doboz hever bús magányában valahol a szekrényem legmélyén. Kíváncsi voltam rá, meg necsak a pasimnak rendeljünkmár valamit :-D Ő "bébitápszert" kért. :-D Ez a hőemelős és elvileg étvágycsökkentős együtt. Állítólag jó. Kettőt bevettem belőle. Pörögtem mint a búgócsiga. Több órát edzettem utána, de...rájöttem hogy nem ihatok mellette kávét szóval :-D ... dobtam. De jól írja ottan felül, vannak olyan gyógyszerek amik pl megkötik a zsírt az úgy jön ki ahogy azt te betetted, volt régen valami nem tudom mi volt a neve Xenical vagy mi, na az olyan hogy pukizol és az is kijön amit még meg se ettél :-DDD ... foltot hagy meg minden...nem lehet visszatartani se. Asszem az Alli is ilyen.
Ehhez a Reform-hoz hasonló állítólag az effedrin-koffein-aspirin trió, de ehhez M.o nehéz hozzájutni és nem is ajánlott, de azért valahol egy messzi messzi galaxisban még létezik [link]
és sokan próbálkoznak valahogy utánozni
Adipexnek mi köze a slimfithez?
Ez egy táplálékkiegészítő, azaz élelmiszer. Cirtom, szegfűszegolaj, fahéj, gyömbér, jáva tea, zöld tea kivonat hatóanyagaival. Napi 2x1
Én is várnék tapasztalatot, más fórumokon valakinek hatott, valakinek nem. Lehet, hogy a pozitívumokat maguk a termék forgalmazói írják kamuból. A Fennti anyagok közül a zöld tea a leghatékonyabb szerintem. Napi 3 zöldtea, az havi -1/hó különösebb edzés és diéta nélkül. (Ami évi -12kg is lehet, ezt már igazi klinikai viszgálatok bizonyítják. Ez a készítmény mivel kivonatot tartalmaz, ezért kiszámíthatatlan, hogy hatásos e, de ettől még lehetséges. Fahéj kivonat az nem olyan, mint amikor a kávé tetejére borítunk fahéjat) Érdekes, hogy hirtelenjében levitték az árát, 5 doboz, szállítással együtt kevesebb, mint 14.000, míg előtte 4800/doboz volt. Előállítása szerintem nem több, mint 1500ft/doboz. (Kemikáliás gyógyszerek pedig fillérekbe kerül, szószerint!)
mért van az a gyanús érzésem hogy az utolsó 3-4 válaszoló egy és ugyanazon személy több regisztrációval akit a slim fit kuldott h kicsit promozzon...??
:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!