Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Vélemények, tapasztalatok a...

Vélemények, tapasztalatok a Carranza tablettával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egy újságban hirdetik hogy ezzel valami nagyon lehet fogyni, napi 1 kg-t minimum és nem is nagyon drága, egy 10 kg-os fogyást eredményező kúra ára nincs 10ezer Ft. Persze diéta és mozgás nélkül, sőt, a narancsbőr is eltűnik. Viszont a cég székhelye nincs feltüntetve, és a cikkben csak annyit írnak, hogy felszabadít "egy hormont, ami a szerencsések testében megvan". Ez nekem kevésnek tűnik. Pénzvisszafizetési garanciát ígérnek, de mi van, ha addigra már sehol nincs a cég, én meg jó esetben kidobtam a pénzt az ablakon, rosszabb esetben meg kórházba kerülök az ellenőrizetlen készítmény miatt?

Hallott valaki jót/rosszat erről a termékről?

2009. márc. 4. 13:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Minden bizonnyal átverés. A megadott számon KIHELYEZETT ügyfélszolgálat jelentkezik, az általuk elmondottak nem is egyeznek az újságban írottakkal (pl. fele annyi fogyás), a termék pedig papaya, tarkabogyó, zöldtea és pomelo keveréke, ez nem csodaszer. A cég címét nem adták meg. Kedves fórumtársunk által e-mailben küldött külföldi link alapján is átverés. Ha esetleg érdekel valakit.
2009. márc. 5. 22:26
 2/5 anonim válasza:
A válaszom.Én megrendeltem a carranza tablettát,de átverés az egész.Kiadtam érte 14320ft-ot,és nem használt.Ha valaki tudja hogy lehetne a pént visszafizettetni velük az kérem irjon.Ha javasolhatom aki ilyet készül rendelni az ne tegye mert 1 gr-ot sem fog fogyni.
2009. márc. 18. 10:28
 3/5 anonim válasza:
100%
Ha megvan még a csomagolás akkor vissza tudod küldeni a tabblettákat, vagy ami maradt belőle és visszaküldik az árát.Nekem legalábbis visszaküldték!
2009. ápr. 29. 12:09
 4/5 anonim válasza:
75%
Én most rendeltem meg a tablettát,eddig két szemet szedtem be,és lement két kilo.Igaz nem sok,de több,mint a semmi.
2009. máj. 4. 21:48
 5/5 anonim válasza:
Szemfényvesztés lustáknak!! Ha fogyni akarsz, hagyd el a szénhidrátot, és mozogj! A fotelban ülve hülye bogyókat szedve (amik ki tudja milyen mérgeket tartalmaznak) csak a pénztárcád laposodik, nem a hasad!!!
2015. aug. 23. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!