Milyen hatóanyag van az Adipexben?
Figyelt kérdés
Olvastam róla, és több helyen írják, hogy amfetamint tartalmaz. Gondoltam, hogy szedem szálkásításhoz, hogy ne legyen étvágyam, de amfetamint nem vinnék be a szervezetembe.2011. jan. 24. 04:23
1/2 anonim válasza:
Nem amfetamin, hanem phentermine van benne. Dob a pulzuson, az anyagcserén, elnyomja az étvágyat.
Nem használtam, nem tudok róla semmit mondani.
2/2 anonim válasza:
Amfetamin származék.Arra szokták használni a testépítők hogy ch ürítésnél ne szenvedjenek annyira az éhségtől.A probléma az hogy ilyenkor körülményes megenni azt az iszonyat mennyiségű fehérjét is mert ugye nem vagy éhes.
A másik meg hogy az izmokat is égeti keményen éppen emiatt.Ha nem szteroidozol akkor felejtsd el.Egy sima adipokill vagy yohimbe+koffein is elég lesz.Ha nagyon koxolni akarsz akkor spiro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!