Adipexel tuti lehet fogyni?
Nézd, szerintem nézd meg a Rekviem egy álomért című filmet. Főleg a srác anyjára figyelj...
Ezek a tabletták olyanok, mint a drogok! Inkább sportolj, ne szedj ilyeneket :( Ne tedd tönkre magad! :( Olyanok a hatásai az Adipexnek, mint a speednek!! Felgyorsítja a szívverést, az anyagcserét, elmegy tőle az étvágyad...
Ha van Lifenetwork csatornád, nézd meg a műsort, ami most megy, pont ilyenekről szól.
2011. jan. 15. 18:18
Ne aggódj, majd lesz mellékhatás...
Az agyadon rongálni már nem fog, az biztos, mert az tuti nincs, ha tényleg elkezdted szedni ezt a szemetet...
2011. jan. 15. 19:14
3/37 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok és tök igazatok van,hogy nem normális dolgok ezek! De az sem ,hogy nem megyek már emberek közé mert annyira utálom magam! Pár évvel ezelőtt sikerült fogynom egy ehhez hasonló szertől tök jól lefogytam tartottam is de utána jött a terhesség egymás után két emberkét szültem:) Nagyon meglátszik rajtam:(:(:( Ezért belevágtam újra! Tudom kifogás van kifogás hátán de higgyétek el nincs időm elmenni sportolni egyedül vagyok velük otthon minden nap édesapjuk késő estig dolgozik értünk! 2 éves és kilenc hónaposak! Akinek van családja az tudja mit jelent ekkora emberkéket ellátni 24 órában! Ezért nem sportolok! Viszont nyáron szeretnék végig menni velük a strandon fürdőruhában és nem bújdosni a leghátsó füvesen...... Köszönöm még egyszer,hogy válaszoltatok
Ha megengedhetitek, akkor vegyetek szobabiciklit, vagy ellpiszis trénert!
ha alszanak a picik délután mondjuk ebéd után, szánj magadra 40 percet kb, 1-2 hónapon belül meg fog látszódni az eredmény!
Vagy vidd őket hosszú sétára:)
Mellette az étkezés is nagyon fontos!
Reggelire mehet bármi (persze mértékkel), ebédre ha lehet csirkemell, hal, kevés körettel, sok zöldséggel, vacsira kefir például :)
2011. jan. 15. 20:27
5/37 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy és tök igazad van mozogni kell!!!!!!!!!!!! Muszáj!!!!!
6/37 anonim válasza:
szia acai berry thin szerintem jó én is két gyerek után 15 kiló felesleggel vagyok több elég lenne 5-10 kilót fogynom most kezdtem el szedni remélem beválik
2011. jan. 19. 07:35
az elso ket idiotanak csak szolok h minden gyogyszernek van mellekhatasa ....tehat ennek is:) szoval ahelyett h teszik a nagyot egy kis farmakologiat kellett volna olvasanak... az adipex hatoanyaga egy amfetamin szarmazek ami a kozponti idegrendszerre hat es az ehseg erzetet megszunteti. Ha baj van a sziveddel vagy vlmi kardio vaszkularis problemaid vannak nem ajanlom,de mas esettben probald ki.Napi egy szem elveszi az etvagyad es zsirt is eget ... szal ha gondolod probald ki de ne legy a rabja:) szurkolok neked:)
2011. jan. 19. 15:57
Te okostojás utolsó, szerinted az amfetamin-származék nem drog??
Húú jesszusom, emberi butaság felsőfoka..
2011. jan. 19. 16:20
drog tudom... es???? mi van akkor... ha tudnal egy csoppetnyi farmacologiat ilyen felfogassal c vitamint se szednel mert az is karos.... csak jartatod a pofad ahelyett h gondolkodnal:)) egyebbkent egyes orszagokba legalis es receptre kaphato gyogyszer amit a tulsulyos embereknek irnak fel... szoval elobb gondolkodj mielott beszelsz...
2011. jan. 19. 17:38
Olvass már utána kedves írni nem tudó okoskó, hogy miket tett néhány emberrel ez a természetes anyagokat tartalmazó, étrend-kiegészítő! Sok észre vall összehasonlítani a vitaminkiegészítőkkel :D
Jáj nevetséges :D
2011. jan. 19. 18:29
Kapcsolódó kérdések: