Próbáltátok már a 30 days fogyókúrás tabletta szedését, vagy ez megint hülyeség a sok közül?
Így gondolom én is.D
Köszi a választ!-)
De ha ezek megvannak, akkor meg mi a tablettákra?
(nem vagyok se mellettük, se ellenük, sokszor gondolkodtam rajtuk én is, de még nem próbáltam egyet sem, mindig arra gondolok, valszeg valaki jól jár, hogy a sok hiszékeny embert lehúzza, de haszna nem sok van... nem tudom)
Na szóval, hogy a kérdésedre is kapj választ, ne csak hülyeségeket! Próbáld ki a következőket:
- 30 Days
- Zeatax Rágótabletta
- Fogyi Tea
- Szűz Tea
Én hónapok óta használok 30 days-t! és kb fél év alatt 18 kg-ot fogytam! nem mozogtam semmit, mert azt nagyon rühellem, csak diéta, és "fogyasztószerek" és a 30 days tényleg jó, ha mellette megvan a diéta is... azaz rásegít úgymond! Ha nem akarsz sportolni, mert nem az a típus vagy, akkor ne erőltesd ami nem megy... ha komoly fogyókúrát akarsz, akkor fullos diéta, és fogyasztószerek! persze ha szeretsz sportolni, akkor az is természetesen, de nem létfontosságú dolog! erre vagyok az élő példa :D nulla mozgással közel -20 kg mínusz, és elhihetitek, hogy nem haltam bele! élek, és virulok :D
Meg nem értem az előttem lévő hozzászólókat, ha fingjuk nincs a kérdés megválaszolásáról, akkor minek irkálnak be hülyeségeket! remélem segítettem!
- 30 Days
- Zeatax Rágótabletta
- Fogyi Tea
- Szűz Tea
GRATULÁLOK!
Te Beteg vagy!
Minden elismerésem a tiéd a -18 kilóhoz, De meg akarsz halni?
Én is küszködök a súlyommal már nagyon rég óta, és igen fiatalabb koromban én is beszedtem mind sz@rt csak hogy fogyhassak.De hál' istennek ezt kinőttem! Van némi fogalmad arról hogy többet ártasz a szervezetednek!Gondolod, hogy amit ezek a bogyók csinálnak természetes biológiai folyamatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!