P57 Hoodia? Tapasztalatok?
"P57 Hoodia?"
Igen, van.
"Tapasztalatok?"
Igen, azok is vannak. :)
Ó,bocsánat,hogy ilyen tanulatlan bunkó vagyok és ennyire színvonaltalan kérdést tudtam megfogalmazni!Hát ez tellett tőlem,sajnálom.
Úgy próbáltam feltenni a kérdést először,hogy ismeri e valaki a P57 Hoodiát,de nem engedte az oldal,mert szerinte arra csak egy szavas válasz érkezne,igen vagy nem.Hát így se jött több.
Na,mindegy is,van olyan oldal ahol válaszolnak a kérdésre rendesen és nem a megfogalmazással kötözködnek.Különben meg ha már itt tarunk,nézz szét a kérdések között és fogsz találni az enyémnél sokkal rosszabbul feltett zavaros kérdést.
"Hát ez tellett tőlem,sajnálom."
Mondjuk: Fogyni szeretnék és kiváncsi lennék azoknak a véleményére, akik Hoodia P57-et használnak. Valóban megéri-e az árát, mennyire látványos az eredmény? Hogyan alkalmazod, hányat veszel be egy nap? Mit eszel a nap folyamán? Van-e napközben bármilyen rossz érzésed (pl. gyorsult szívdobogás, "felpörgés"), vagy maró éhségérzeted? Mennyi folyadékot fogyasztasz? Mennyit lehet fogyni egy doboznyi P57-tól?
Jöhet megint a mínusz, de szerencsére a kilóimból is :)
;)
Kenyér, cukor teljesen megvonva. Saláták, gyümülcsök, roston sült húsok, sok folyadék (leginkább víz). Nem éheztem.
7 nap=3.1 kg minusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!