Honnan ered, ki találta ki a 6 után nem evést diéta alatt?
Én is csak arra tudok gondolni,hogy aki csinálja,az középkori életciklusban él.Vagyis,napfelkeltével kel,napnyugtával-kb este 8 kor-fekszik.Másképp nem látom értelmét.
De írhatna egy olyan is,aki csinálja,mert több hozzászólásban láttam,hogy tűzön-vízen át igazolja a hatékonyságát,és akár gyereknek is ajánlgatja ezt a butaságot.
Akik ezt kitalálták, azok egyrészt dolgozó emberekre gondoltak, akik elöször is regggel 6-kor kezdtek dolgozni, este viszont már 9-kor mentek aludni, mert különben másnap túl fáradtak voltak a munkához. Másrészt nem feltétlen rendesétkezésröl van szó, hanem sokkal inkább a nassolgatásról, ami aztán tényleg felesleges kalóriabevitel.
Mellesleg nem hiszem, hogy attól, hogy valaki este 6 után nem eszik, el fog hizni! Én 50 felett vagyok, naponta 3-szor eszem, a vacsora nálunk fél 6-kor van. Étkezési idön kivül nem eszünk, legfeljebb gyümölcsöt, este 10-11 közt megyek aludni. Annak ellenére, hogy vacsora után nem eszem semmit, nem szoktam éhes lenni és nem is hiztam el, az alakom ma is olyan, mint 16 évesen (több ruhám megvan azóta is nosztaligiából, és a mai napig fel tudom öket húzni, és még mindig rendesen állnak rajtam - eltekintve attól, hogy a fazonjuk nem 50+ nönek való - pl. miniruha, stb.)
első: ápdét norbit lehet pofozni....
üdv, ja ma éjjel kettőkor ettem egy szendvicset (nem teljes kiőrlésű) és egy kakaót....;)éjszakás vagyok a héten .... és sajna fogyásban vagyok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!