Sok a -4 kg 3 nap alatt?
Szia!
4kg.ot nem nehéz lefogyni 3 nap alatt, de csak abban az esetben ha nincsen rajtad túl sok felesleg. Én 171cm-vagyok és 60kg, nekem is lemegy ennyi, ha kevesebbet eszek, és többet mozgok.
De ha több súlyfelesleged van, akkor az nagyon sok...1 hónap 5-6kg a maximum, ami egészséges is.
Tudnod kell, hogy a test hamar letudja adni a kilókat kb 8-10kg-t. De ilyenkor a szervezeted "megijed" és minden bevitt kalóriát tartalékol, tehát nem érdemes "drasztikus" fogyókúrát alkalmazni.
Köszönöm a válaszokat.
Naponta egyszer eszek, ebédet.. körülbelül 4-5 l vizet megiszok naponta és futni járok.
Hat vicces. De csak egy szelet dinnyet, és egy csirkeszárnyat. term. ez sem olajosan. hanem sütőzacskóban friss műszerekkel megszórva. :)
Az nap kimaradt a futás, de bepótoltam 3 órányi koncerttel amit persze végig ugráltunk. xD
meghát a sok víz... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!