Csak zöldségen lenni mennyi ideig birható?
Ha csak zöldséget eszek 1 nap de abból annyit, hogy jól lakok, akkor igy lehet fogyni?
Igazábol nem is annyira fogyokura miatt csinalom, hanem a bőröm elég ramaty állapotban van...Meddig tartható, hogy csak zöldséget egyek? (Max. reggel egy fehérjoghurt gyumolccsel.) A multkor láttam a Tv-ben, hogy Palik Laci semmi mást nem eszik csak zöldséget és gyümölcsöt, és napi 1x reggel valami tejterméket a fehérje miatt. és ez nála már igy megy 1 éve! Én ezt nem akartam elhinni, pedig a saját szájábol hallottam :O Lehetséges szerintetek?
Kibirni kilehet birni, gondolj a vegákra
Viszont szerintem nem érdemes
A csak zöldségeket való fogyasztás során számos hiány képződhet, ez kinek hiányzik ? Persze , hogy lehet szedni különböző tablettákat, meg vitaminpotlókat, de minek/miért ? Azt gondolod könnyebben fogsz fogyni, ha csak zöldségeket eszel ? Akkor hadd segitsek egy picit
Ha már ennyire határozott ember vagy, hogy képes vagy lemondani egy bizonyos ételről/ételcsoportról azért, hogy fogyhass, akkor tanácsolnék valami sokkal jobbat Neked !
Hagyd el az édességet, a péksüteményeket, a burgonyát, pékárukat és egyéb lisztféléket. Ezek elhagyásával garantált a fogyás. Még a müzli is kerülendő, mivel a legtöbbje cukros.
Ne igyál csak vizet. Ezenkivül zöldség, gyümölcs, sovány hús és egy pár sovány tejtermék.
Bevállalnád ezt ? xP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!