Tokáról hogy lehet fogyni?
Köszi! :)
Ha a testem többi reszeröl is fogynek, akkor arånyosan csökken vele egyutt a toka is? (nincs hatalmas zsirreteg, de håt melyik nö elegedett manapsåg az alakjåval) :D
Ha úgy csinálsz hasizmozást, hogy közben végig fent van a fejed, akkor nagyon jól dolgozik a toka is.
Ehhez azt kell csinálni, hogy hanyatt fekszel, tarkóra a kezed, felemeled a mellkasod végig, és közben váltogva emeled a lábaidat, végig hajlított lábakkal! Tehát nem magasra emeled, hanem hajlított térddel párhuzamosan huzogatod. Remélem, eérthető voltam. :-)
Nagyon szepen köszi!!
Bår ezt a fejtartåst nem nagyon ertem! :)
Ugy kell lenni a fejemnek, mintha lefele neznek, (elöre hajtva) vagy håtrahajtva??
Elöre is köszi a vålaszt! :D
szia!
Úgy kell lenni a fejednek, hogy a lábmozgatások alatt előre néz, vagyis törekedj arra, hogy végig látsd a lábfejeidet, ahogy mozognak! Remélem, így már érthetőbb! :)
Ha nem, akkor ajánlom neked Béres Alexandra Új kihívás című dvd-jét, ott az "extra hasizom"-programban megtalálod!
Innen pedig letöltheted: :)
(nem tudom, hogy pontosan melyik hónapban töltte fel, de böngészd át őket, aztuti, hogy megvan az oldalon, mert már láttam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!