A Candida diéta mikor fog látszódni rajtam?
Egy orvos elmondta hogy sajnos candidám van, ráadásul érzékeny vagyok a tejre, cukorra, gluténre. Ezenkívül felszívódási problémáim vannak, az emésztésem, bélflórám romokban hever.(kiskoromban volt antibiotikum kúrám)
Na, ez nagyon lesokkolt, de elkezdtem, és több mint egy hónapja tartom keményen a diétát, csalni egyszer sem csaltam.
A tejet rizstejjel,
a kenyeret gluténmentes teljes kiőrlésű tönköly)kenyérrel,
A cukrot pedig édesítőszerrel helyettesítem.
Emellett ehetek almát, ananászt, barackot és szilvát. Zöldségek közül ehetek padlizsánt, répát, hagymát, brokkolit, kelbimbót, karfiolt, burgonyát, zellert, salátákat, paradicsomot, céklát, spenótot, retket.
A húsfélék közül ehetek halat és csirkehúst.
Kb ezek közül válogathatok, a nap folyamán.
Nekem, aki régen még cukormániás voltam, imádtam a joghurtot, a kakaót, a gumicukrot...ahhoz képest EZ a diéta 180 fokos fordulat.
A diéta mellett heti 3X másfél óra pilates-re járok, mellette nagyokat sétálok.
Na, szóval ezek után az lenne a kérdésem:
Mikor fog beindulni a fogyás?
Ezzel a súllyal kezdtem:
174cm és 85 kg.
Most meg(4 hét diéta után):
még mindig 174Cm és 85kg...
:(
Colonix! Az kikuldi a candidat!
A hulye dietaval akarjak elerni, hogy a gomba ehen haljon ugymondd.
Aztan abban a pillanatban, hogy abbahagyod jon vissza.
Nem er semmit.
Nem olcso, de nyomj egy Colonixes 2 honapot, az rendbehoz!
ja és az orvos, aki vizsgált, nagyon elismert, és én bízom benne. Az ő lánya is végigcsinálta ezt a diétát, és egy hónap múlva elkezdett látványosan fogyni! Nagyon szép vékonyra lefogyott, és ugyanolyan alkata volt mint nekem!
Szerintem egyáltalán nem hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!