Hogyan fogyjak le combról és hasról?
Sehogy nem lehet fogyni a csak a combról és hasról. Nem létezik helyi zsírégetés, hogy honnan fogysz az leginkább a genetikától, hormonoktól függ.
Messze, messze a legjobb és legegészségesebb módszer a fogyásra a sport. Nem intenzív, robbanó izommunkát igényelő sport, hanem az egyenletes, hosszú ideig végzett, megmozgató, de a szívverést nem az egekig emelő sport, mint például az erőltetett séta, biciklizés, úszás. Ezt kombináld zsírszegény és fehérjegazdag diétával. Semmiképp ne koplalj, azzal csak pusztítod magad. Napi legalább 5-6 alkalommal tarts kisebb étkezéseket. Egyél ha éhes vagy, de ha már elmúlóban van az éhséged tedd félre a kaját és csak akkor vedd elő ha megint éhes vagy.
Neked innen az aerob edzésmód a legkérdekesebb, olvasd el ezt a cikket:
ha a hasadon van egy kis felesleg akor van egy tuti receptem...(én igy csináltam)
először mindig csak 40 felülést csináltam utánna 50,60,70..és most már 130-nál járok ..nagyon sokat levitt a hasamrol..és már nem is nehéz megcsinálni a 130-at..(27 éves vagyok) (a felülések számát nem naponta kell váltani)
Szia!11 éves vagyok és én is fogyókúrázok...3 nap alatt 6 kilótól szabadultam meg!Nekem az jött be hogy reggelire egy joghurtot ettem,ebédre fél tányér ennivalót,vacsorára meg annyit se mint ebédnél....Emellett minden napon tornáztam nagyon sokat.Amilyen tornákat ajánlok:
-Pilates(Blogilates videós videóiból nézem hogy mit kell csinálni
-Szobabicikli
-Hasprés
-Napi minimum 50 lépcsőzés(de a 100 jobb sokkal)
-Felülés
-Fekvőtámasz
-Minimum 30 perc séta
-És kb. 30 perc futás vagy biciklizés
Nekem ezek jöttek be,tudom hogy későn írok,de hátha hasznát veszed!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!