Milyen fogyókúrát ajánlottok?
Figyelt kérdés
Kövér vagyok,le szeretnék fogyni de nem tudom hol kedzjek neki.58 kg vagyok 152 cm 13 éves lány.2017. jan. 13. 12:49
1/6 anonim válasza:
Igen, túlsúlyos vagy. Ebben a korban kissé felborul a szervezet, nem kell kétsége esni. Ha eddig is dagi voltál, és a szüleid, nagyszüleid is hajlamosak a hízásra, akkor viszont résen kell lenned. Fogyókúrát nem ajánlok egy 13 évesnek, így csak annyit mondok, hogy első lépésben hagyd el azokat az étkezéseket, amikor csak unalomból eszel. Ezt hívják nassolásnak. Ropi, cukorka, kóla, csipsz, stb. Ha ez megvan, akkor csökkentsd óvatosan a szokásos adagjaidat. Mondjuk ne egyél három szendvicset délelőtt, csak kettőt. Ha van lehetőséged választani az ételek közül, a tészta, nokedli, rizs köret helyett válaszd inkább a zöldségeket (borsó, répa, zöldbab, káposzta). És mozogj sokat, tornaórán csináld becsületesen a feladatokat! Ha nem laksz nagyon messze a sulitól, menj gyalog!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod,sokat segített.Szüleim nem kövérek,csak a nagymamám.Azért nem eszek 3 szedvicset meg általában 1-et eszek(ezt nem rossz indulatból írom nehogy azt gondold)
2017. jan. 13. 13:25
3/6 anonim válasza:
Ez csak egy példa volt. A lényeg, hogy egy picit csippents le a szokásos adagjaidból. De csak óvatosan, ne két hét alatt akarj bomba alakot! :-)
4/6 A kérdező kommentje:
Hát én sem 2 hét alatt gondolotam.Az osztálytársam 3 hét alatt 10 kilót fogyott volt hogy nem is evett semmit de ha evett akkor is valami gyümölcsöt 1×(jó az csak azert ehetett volna legalább 3× sztem),közben egész nap edzett,egyik nap pedig össze esett az utcán :( nem szeretnék én is így jàrni
2017. jan. 13. 13:34
5/6 anonim válasza:
Úgy ahogy az első írta lassan csökkentsd az adagokat ha eddig sokat ettél. De fejlődő szervezet vagy, úgyhogy semmiképp nem kezdhetsz koplalni vagy szénhidrát meg minden nélküli diétákat elkezdeni. Még azt csinálhatod, hogy napi 5x eszel 3-4 óránként keveset, egyél több zöldséget és teljes a kiőrlésű dolgokat is kipróbálhatod. Ezen kívül a sport segíthet. Ha nem sportolsz most semmit akkor keress valamit, akár futás, akár otthoni rendszeres edzés vagy csatlakozz valami egyesülethez.
6/6 anonim válasza:
Uristen mintha en irtam volna.:D pontosan ugyanezek az adatok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!