Mi az oka annak, hogy nem fogyok?
173cm vagyok, 64,8kg mar 2honapja es nem megy lejjebb a merleg, sem a centik. Semmi nem valtozik. Egeszsegesen eszem, kerulom a cukrot, kardiozok heti 4x minimum 40percet + 20-30perc erosites, egyik nap comb-fenek, masik nap kar es ez valtakozik. Plusz 30perc hullahopp minden masodik 'edzesnel'.
A m.fitnesspallt hasznalom, hogy minden etelnek tudjam az adatait. Kiszamoltam, hogy kimeletes fogyashoz mennyi szenhidratot, zsirt, feherjet kell ennem, ami ugy nez ki, hogy 97g feherje, 163g szenhidrat es 29g zsir. Nem lepem tul, amikor kezdtem, akkor 1500ra allitottam a maximum kaloriat, de nem valtozott semmit, kb 3hete atalitottam 1300kaloriara, de igy sem fogyok.
Nem eszek hust, de mindig beviszem a feherjet. Edzes utan whey isolate-t iszok, cottage cheese-t, tojast (csak a feherjet, maximum 1 sargajat), tofut, rizst, salatakat, abonettet eszem, mar azon is valtoztattam, hogy glutenmentes abonettet ettem es organic rizst eszek es megsincs valtozas. Nem tudom mit csinalok rosszul. Nem fogom feladni, mert el akarom erni a celom, de nem ertem miert nem fogyok semmit, amikor tisztan eszem es mozgok. Mi lehet a baj? Nagyon el vagyok keseredve...
Egyebkent, centiben merve az adataim:
Mellboseg: 87cm
Derek:69cm
Feneknel: 102cm
Combom felul: 58-59cm
Combom alul: 45cm
Kar:26-27cm
Mert már jó vagy így. Már nem nagyon van miből fogynod. Talán még pár kiló. De tudod, mindig az utolsó néhány kiló megy le a legnehezebben.
Egyébként meg ne nézd ennyire a kilókat, hanem a tested formálódását nézd inkább.
Én a helyedben bevezetnék egy "csalós" napot. Nem kell akkor sem bezabálni, de ehetnél nagyobb mennyiségben és mindenfélét. Ez ad egy löketet az anyagcserédnek.
Az edzéseden is változtathatsz. Egyik nap csak kardió, másik nap csak erősítés. Nem egy nap megosztva.
Azért ennyire nem merülj a számok bűvkörébe.
A boldogság nem azon múlik, hogy itt vagy ott több vagy kevesebb van néhány centivel.
Nem szabad ennyire a külsőségeknek élni. Ennél többek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!