Rubint Réka Add önmagad 1-3 DVD. Honnan tölthetném le? (torrent! )
Figyelt kérdés
[link] linkeket nem kérek.
-->rapidshares letöltést nem szeretem:(
szóval olyan torrent oldal kellene ahova nem is lehetetlenség bejutni:O
2010. ápr. 5. 10:48
1/8 anonim válasza:
kb mindenhol fent van, de olyan nem nagyon van ahol csak úgy regizni tudsz...szóval ha nem vagy fent semmilyen oldalon kérj meg vkit h töltse le neked és írja ki
2/8 A kérdező kommentje:
pár oldalon fent vagyok,de sajna pont azokon nem amikről leszedhető lenne.(
Ezek szerint marad amit írtál.Megpróbálok vkit megkérni:(
2010. ápr. 5. 11:10
3/8 anonim válasza:
sztem ha yrsz fórumba biztos fel tudja tölteni vki.De ezek általában fent szoktak pedig lenni:)
4/8 anonim válasza:
Tessék szépen megvásárolni!Ha tetszik a DVD akkor tiszteld meg a készítőjét azzal hogy nem lopod,mivel az illegális letöltés pl.torrent az lopásnak számít.Rékának szüksége van az eladásból származó jogdíjakra,különben miből csináltatna magának új és mégnagyobb cicit Update Norbi nagy örömére.
5/8 A kérdező kommentje:
:)
jogos felvetés:D
2010. ápr. 5. 11:16
7/8 A kérdező kommentje:
oda soha nem jutok be,de köszi:O
2010. ápr. 5. 11:30
8/8 anonim válasza:
Figyelj.. Ha neked nem jók a rapidos linkek.. Akkor így jártál kedves ;) Nem bírsz várni a letöltések között negyed órát?:D Beszarás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!