Mivel lehetne helyettesíteni az Update 1 lisztet?
Figyelt kérdés
Olyan lisztet keresek ami a lehető legkevésbé hizlal és amivel helyettesíthető az Update 1 liszt.(teljes kiőrlésű tönköly,rozsliszt...stb?)2010. márc. 14. 20:13
1/5 anonim válasza:
A tönkölylisztről jókat írnak neten, bár kissé drága.
Esetleg búzadara???
az nem olyan drága, és a minap azt tettem egy sütibe sima liszt helyett, és semmi különbséget nem vettem észre rajta, meg tok jól összeállt a tészta mikor keverte, szóval semmi....
2/5 anonim válasza:
Búzadara?
100 grammban 73.4 g szénhidrát van.
Összehasonlítás nézzük pl. a lekváros derelyét: 59,5.
Vagy a fehér kenyeret: 53.
Úgyhogy gratulálok!
Forrás és egyebek:
3/5 anonim válasza:
Második vagyok újra: rántáshoz, habaráshoz használhatsz teljes kiörl. lisztet.
Sajnos sütikhez nincs alternatíva.
4/5 anonim válasza:
GRAtulálhatsz is, mert nem volt itthon másmilyen liszt és improvizáltam.
Ízben kitűnő, remek helyettesítője a finomlisztnek, de én nem fogyózok szóval nem izgat a szénhidrát.
első voltam.
5/5 anonim válasza:
Ez esetben ahhoz gratulálok, hogy megpróbáltad félrevezetni a kérdezőt, aki kifejezetten fogyókúrás lisztet keresett. Mert a kérdés ugyebár ez volt, nem az, milyen találékony vagy a konyhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!