Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen ez az...

Szerintetek milyen ez az alak? Hány kg-nak tippeltek? (173cm)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Egy kis magyarázat...Gyerekkoromban eléggé kövér kislány voltam,nagyon de nagyon sokat csúfoltak,gúnyoltak.Rettenetesen megbántottak és komplekszusom van azóta is.Lefogytam persze,de a tökélettességre törekszem.7 hónapja anyuka lettem,a pici mellett már nincs sok szabad idöm,de azért még mindig beleadok apait anyait :) sport es diéta terén is.Nem fogyasztok semmit amiben cukor és liszt van,valamint a szénhidràtszegény étkezés jött be nagyon.Jó néha,nagy ritkán van egy hedonista napom.Ma egy kicsit elszomorodtam,+ 1 kg a mérlegen pedig annyira igyekszem.( màr 2 hete ingadozik a súlyom + - 400 grammal,erre most + 1kg) Na meg mikor itt meglàtok olyan kérdést,hogy az illetö ugyan olyan magas mint én 6-7 kg-al kevesebb és még kérdezi mennyit kellene hogy fogyjon,hàt olyankor elgondolkodom,hogy én még az áhitott -4 kg-al se lennék annyi...

Bocsi,tudom hosszú voltam

2015. aug. 1. 06:42
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
86%

Most szívatásnak pakolod fel a tökéletes alakodról a képeket egy fogyókúrás topicba?

Menj a...

2015. aug. 1. 06:51
 2/30 A kérdező kommentje:
Nem szivatás,tényleg nem kamu!!!Szerintem még van rajta "javítani" való.Jó,tudom nem vagyok már kövér,de még elégedett sem.Nem anorexiás akarok lenni (messze is vagyok még attól) csak egy kicsit nöiesebb alakot,szálkásabb feszesebbet
2015. aug. 1. 06:58
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kerekíts,izmosíts,mert így nagyon elöl deszka,hátul léc vagy.Nem rossz,de szerintem nagyon vékony,fiús az alakod.Izmokat szedj fel,ne akarj még vékonyabb lenni,mert közelítesz a ló túlsó oldalához.Sokan lennének a helyedben anyukaként.:)
2015. aug. 1. 07:26
 4/30 anonim ***** válasza:
Kifelejtettem,hogy kb.50-55 kiló lehetsz,de inkább 50.
2015. aug. 1. 07:27
 5/30 anonim válasza:

Szerintem erős csontjaid lehetnek igy 58kg-ra saccollak!

Elárulod majd hogy mennyi vagy?

2015. aug. 1. 07:34
 6/30 A kérdező kommentje:
Meglepödve olvasom a válaszokat,köszi mindenkinek.vàrok még pát hozzászólást és akkor megirom a súlyom
2015. aug. 1. 07:39
 7/30 anonim ***** válasza:
45 kg szerintem, de max 50.
2015. aug. 1. 07:45
 8/30 anonim ***** válasza:

A fényképezési képességeiden is van mit javítani, mert pl az első és a harmadik fénykép szinte ugyanaz. :D Csinálhattál volna a harmadik helyett egyet oldalról is, de ezt csak tippként mondom.

Egyébként gratula a fogyáshoz és hogy gyermek után is ilyen dögös vagy! ;)

2015. aug. 1. 07:47
 9/30 anonim ***** válasza:

Nem a kg száma a lényeg, hanem az összkép. Pl:

[link]

A szám, az csak az viszonyítási érték, ami nem mérvadó!

Eszedbe ne jusson tovább fogyni, mert tényleg anorexiás leszel és közel jársz már hozzá, ahogy írtad, hogy "Ma egy kicsit elszomorodtam,+ 1 kg a mérlegen pedig annyira igyekszem."

Nagyon vékony vagy, igen, olyan semmilyen formád nincs, a popsid azért szép kerek, így képről nézve, de hogy oldalról ez lapos vagy kerek, azt nem tudom. Kezdj el izomnövelő gyakorlatokat végezni, hogy formásabb legyél. Végezz súlyzós edzéseket.

További sok sikert! :)

2015. aug. 1. 08:21
 10/30 anonim válasza:
Ezekkel a képekkel nem a fogyókúrás topicban kellene kérdezgetni, hogy hogyan szabadulj meg a 2 gramm feleslegektől innen-onnan, hanem tetesd át a sport topicba, ott majd megmondják, hogy még mit lehet fejlődni, reszelni az alakodon, hogy szebb legyen az izom tónus a hasadon, stb...
2015. aug. 1. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!