Szerintetek milyen ez az alak? Hány kg-nak tippeltek? (173cm)
Egy kis magyarázat...Gyerekkoromban eléggé kövér kislány voltam,nagyon de nagyon sokat csúfoltak,gúnyoltak.Rettenetesen megbántottak és komplekszusom van azóta is.Lefogytam persze,de a tökélettességre törekszem.7 hónapja anyuka lettem,a pici mellett már nincs sok szabad idöm,de azért még mindig beleadok apait anyait :) sport es diéta terén is.Nem fogyasztok semmit amiben cukor és liszt van,valamint a szénhidràtszegény étkezés jött be nagyon.Jó néha,nagy ritkán van egy hedonista napom.Ma egy kicsit elszomorodtam,+ 1 kg a mérlegen pedig annyira igyekszem.( màr 2 hete ingadozik a súlyom + - 400 grammal,erre most + 1kg) Na meg mikor itt meglàtok olyan kérdést,hogy az illetö ugyan olyan magas mint én 6-7 kg-al kevesebb és még kérdezi mennyit kellene hogy fogyjon,hàt olyankor elgondolkodom,hogy én még az áhitott -4 kg-al se lennék annyi...
Bocsi,tudom hosszú voltam
Most szívatásnak pakolod fel a tökéletes alakodról a képeket egy fogyókúrás topicba?
Menj a...
Szerintem erős csontjaid lehetnek igy 58kg-ra saccollak!
Elárulod majd hogy mennyi vagy?
A fényképezési képességeiden is van mit javítani, mert pl az első és a harmadik fénykép szinte ugyanaz. :D Csinálhattál volna a harmadik helyett egyet oldalról is, de ezt csak tippként mondom.
Egyébként gratula a fogyáshoz és hogy gyermek után is ilyen dögös vagy! ;)
Nem a kg száma a lényeg, hanem az összkép. Pl:
A szám, az csak az viszonyítási érték, ami nem mérvadó!
Eszedbe ne jusson tovább fogyni, mert tényleg anorexiás leszel és közel jársz már hozzá, ahogy írtad, hogy "Ma egy kicsit elszomorodtam,+ 1 kg a mérlegen pedig annyira igyekszem."
Nagyon vékony vagy, igen, olyan semmilyen formád nincs, a popsid azért szép kerek, így képről nézve, de hogy oldalról ez lapos vagy kerek, azt nem tudom. Kezdj el izomnövelő gyakorlatokat végezni, hogy formásabb legyél. Végezz súlyzós edzéseket.
További sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!