Miert hiztam? Bovebben lent
Figyelt kérdés
63 kilorol lefogytam 52-re, elobb meg 56-ot mutatott a merleg, most 55-ot mutat. Igy etkezek: Reggeli: zabkasa 40gramm zabbol vizzel,1 pupozott evokanal nyirfacukorral, tojasfeherjevel Tizorai:alma,3 szelet puffasztott rizzsel Ebed:grillcsirke gorogsalataval Uzsonna:magvak Vacsora:tojas E mellett heti 3x HIIT-ezek, de most 1 honapig egeszsegugyi okok miatt abbakellett hagynom.2015. jún. 7. 16:27
1/2 leheletnyielet válasza:
Nem vagyok orvos vagy ilyesmi de ket tippem van.
Az egyik az hogy lehet hogy azert mert nem edzettel ezek az etkezesek mellett. A masik az hogy valtozatosan kell enned szoval szerintem probalj meg az etrendeden valtoztatni 3 naponta. Ezen kivul szerintem ha nem sikerul lefogynod akkor probald ki a vegan eletmodot vagy pedig hagyd ki a glutent stb. Amugy nem lehet hogy valamikor naskaltal egy kicsit?
2/2 anonim válasza:
Bár régi a kérdés, de egyértelműen azért híztál vissza, mert abba hagytad a HIIT-et. Ezét a víz amit addig heti 3x kihajtottál magadból egyszerűen felgyülemlett a testedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!