Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sport nélkül nincs fogyás?

Sport nélkül nincs fogyás?

Figyelt kérdés

nyártól ősszig fogytam 14 kg-ot télen csak 2 kg-ot kalóriát számolok de hiába nm megy tovább a fogyás :/ még legalább 10 kg-ot akarok fogyni

[link]

2015. márc. 5. 08:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen kell mozogni
2015. márc. 5. 09:03
 2/11 goolky válasza:
Általában nincs mozgás nélkül fogyás, de ha a képen te vagy, kérlek ne akarj még 10 kg-ot fogyni! Csinos vagy!
2015. márc. 5. 10:16
 3/11 Szintiszoli123 ***** válasza:

Van. De te már régóta csinálod. A tested valószínűleg adaptálódott az alacsonyabb energiabevitelhez. Pörgetni kéne az anyagcserédet, hogy tovább fogyj.

Erre vannak trükkök:

Itt (is) jön képbe a sport. Sporttal magasabb energiabevitel mellett is kalória mínuszba tudsz kerülni. A mozgás és a kaja pörgeti fel az anyagcserét.

Olvass utána a visszatöltésnek is (csalónap)! Ha mennyiségi ajánlást nem találsz, kérdezz meg valakit, aki már csinált ilyet!

2015. márc. 5. 10:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen mozognod kell, 3-asmnak igaza van. Nagy fogyás már nem biztos, hogy lesz de 1-2 kg még lemehet, kérdés mennyi felesleg maradt rajtad és mit fogsz sportolni. A zsírégető edzések jól felpörgetik az anyagcseréd, és akkor még fogyhatsz kicsit ugyanaggyi kaja mellett. Még mennyit akarsz fogyni? SZemélyi edző tud neked személyre szabott diétát is ajánlani.
2015. márc. 5. 10:24
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) igen én vagyok a képen most vok 60-61 kg 164 cm
2015. márc. 5. 10:38
 6/11 Szintiszoli123 ***** válasza:
Amennyire így meg tudom ítélni, arról a képről már nem kéne leszedni 10 gramm zsírt. Szerintem nincs is rajta annyi, illetve élettanilag sem lehetséges vagy legalábbis káros. Linkelnél egy netes képet egy olyan bikinis csajról, amilyet a tükörben szeretnél látni?
2015. márc. 5. 11:10
 7/11 anonim ***** válasza:
ez nem igaz, én sport nélkül fogytam, természetes akinek élete részét képezi a sport annak könnyebben meg a súlyvesztés.
2015. márc. 5. 12:42
 8/11 A kérdező kommentje:
[link] egy ilyen alakal meglennék elégedve :) 50 kg-os ;)
2015. márc. 6. 08:45
 9/11 Szintiszoli123 ***** válasza:

Ehhez tényleg csak fogynod kell, de semmiképpen nem izomból. Ezért a Te szinteden sport és anyagcsere pörgetés nélkül már nincs fogyás. Alkalmazd a fent leírtakat és menni fog (leegyszerűsítve: egyél többet és égesd el sporttal).

A sport és a fehérjebevitel az izomzat megőrzése miatt is fontos. Erről is rengeteg mindent találsz a neten.

2015. márc. 6. 09:49
 10/11 anonim válasza:
de van fogyás, én pl a hoodiával fogytam sokat!
2015. márc. 6. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!