Hogyan lehetséges?
Jelentkezz a kalóriabázis.hu-ra, ott tudod vezetni, hoyg miböl mennyit eszel, mennyit használsz fel. A fórumon meg a régebbiektöl sok hasznos tanácsot kaphatsz.
A ketogén diétát ne próbáld ki, mert igen komoly bajaid lehetnek belöle.
Az utolsó két válaszoló vagy alaptalanul írnak a ketogén étrendről (hiszen emberek szeretnek baromságokat fecsegni, részemről például a kalóriabázis hülyeség, hiszen önmagában még semmit sem ér, hogy egy adatbázisban összegyűjtik mindenféle ételféle ÁTLAGOS kalóriatartalmát, tápanyagtartalmát. ettől még nem lesz jó senkinek sem a metabolizmusa. ketogén étrend mellett igen, sőt..)
...sőt
Akik leszólják a ketogén étrendet, azok vajon hogyan érnék el ezt? Sehogyan, álmodoznak róla de nem érik el.
Szóljon mentségükre: A ketogént lehet rosszul is csinálni, és arról én is lebeszélnék mindenkit. De talán nem a rosszul kivitelezett ketogén étrendet kellene alapul venni, amire sok embernek szüksége lenne fogyáshoz, gyógyuláshoz, egészségmegőrzéshez..
Hús, zöldség, tojás, túró, gyümölcs, 3 óránként, sport
Sokszor kifejtettem már de szerintem ennyiből is érthető a lényeg :D Én utálom az ilyen-olyan diétákat, egészségesen kell étkezni, mozogni és nincs súlyprobléma
Meg alapvetően egészségesen is, mert zsírt veszíteni gyorsan egy éles késsel is lehet, csak az kissé egészségkárosító is.
Gugugaga, 35 kilósoknak van saját véleménye? :D
Nem tudtam, azt hittem rajtuk csak úgy átnéz mindenki, mert nem sokat NYOMNAK a latba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!