A zabpelyhes palacsinta jobb mint a lisztes?
Figyelt kérdés
Kevésbé hízlal?2010. febr. 4. 09:12
1/5 anonim válasza:
Zabpehelyből nem tudsz palacsinta tésztát csinálni, maxumim zabkorpából. (A pehely az, ami a natúr müzlik nagy részét alkotja.) Korpából lehet, bár nem könnyű.
Nem hízlal annyira, mert lassan szívódik fel.
2/5 anonim válasza:
Jobb:))) Csak nem a pehely,abból nem tudsz palacsintát sütni:)))
3/5 anonim válasza:
én mindig zabkorpából csinálom, és nem bonyolult. annyi hogy vastagabb lesz egy kicsit és kisebb. kevésbé hizlal mint a fehér lisztes, persze ebből sem szabad sokat enni.
4/5 anonim válasza:
A zab az egyik legegészségesebb dolog csökkenti a koleszterint, zsírgető, vércukorszintet beállítja, egyél minnél többet belőle. Én reggelire mindig azt eszem és liszt helyett is használom, maffinhoz, sűrítéshez kiváló. Van egy zabdiéta amivel nekem 10kg sikerült fogynom és teljesenbeépült most más az étrendembe, úgyogy tartom is a súlyom.Nagyon olcsó és finom.Liszt, pehely stb kapható.
5/5 anonim válasza:
Pontosan hogy csináljátok a zabkorpás palacsintát? Mennyi kell a hozzávalókból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!