74-68-82, ez ideális? 12/L
Figyelt kérdés
171 cm, és 48 kg vagyok. Mellbőség: 74 derék: 68 csípő: 82 /a fenék legkiemelkedőbb pontjától mérve/ Ez így mennyire arányos?:S én a fenekemet egy kicsit nagynak tartom. :/2010. febr. 2. 17:19
1/10 anonim válasza:
tölts fel magadrol képet és megmondom de am ugy szerintem jo alakod van a leirtak alapján
2/10 anonim válasza:
a feneked egyáltalán nem nagy,sőt kicsi..viszont a derekad szerintem elég vastag.de tényleg képpel lehetne eldönteni!
3/10 anonim válasza:
171 cm magas vagy 12 éves lányként :O
Én egy átlagos magasságú 15 éves fiú vagyok 175 centivel :D
Sztem arányos vagy
4/10 anonim válasza:
éN 15 ÉVES LÁNY VAGYOK ÉS 180 CENTI! éS!!??? sZERINTEM 12 ÉVESEN EN FOGLALKOZ EZZEL, AMIG MÉG A VAK IS LÁTJA HOGY VÉKOYN KARCSÚ VAGY, MINT A SZELLŐ :) sPORT SPORT SPORT, sZIA SZIA SZIA
5/10 anonim válasza:
Normál de 1-2 kiló még elférne rajtad :D
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D Majd megpróbálok egy-két képet csinálni :D
2010. febr. 2. 19:36
7/10 anonim válasza:
Nagyon vékony vagy, de, miért merült fel benned a kérdés, hogy ideális -e? Nem vagy magaddal megelégedve? Szerintem amúgy nem szabadna ennyire fiatalon, hogy ez ennyire foglalkoztasson, mert gondolj bele, 12 éves vagy,rengeteget fogsz még alakulni, formálódni,csinosodni, még annyi idő van rá, hogy kialakulj. És ilyenkor még nem szabad fogyózni, mert fejlődésben vagy, és felborulna az egyensúly a szervezetedben,nagy károkat okoznál vele, arról nem is beszélve, hogy sovány vagy, nagyon sovány, kiszámoltam a testtömeg indexedet, és 16.41, ami nagyon kevés, úgyhogy egyél rendesen, és azt próbáld meg elfelejteni, hogy nem vagy ideális, mert mondom, nagyon sokat fogsz még alakulni, formálódni még néhány év alatt. Hidd el.:)
8/10 A kérdező kommentje:
Igazából eléggé rosszul fogalmaztam meg, nemis azt akartam kérdezni h "ideális-e" hanem pl. h amolyan arányosak-e...vagy h mondjam :D
2010. febr. 2. 20:06
9/10 anonim válasza:
Aránytalan vagy, majdnem akkora a melled mint a derekad. Sportolj és... hát nem tudom, ne hari, de szörnyű :( 68-as derék 74-es mellhez?? Te egy nagy has vagy, kg-ra pedig kevés. Nem értem hogy lehet....
10/10 anonim válasza:
Jaj, 12 éves vagy, akkor még most fog nőni a cicid. Na, akkor csak a derekadra figyelj, abból kellene min. 10cm-t lefaragni. Sportolj valamit, nagyon jó dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!