Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Menyi idő alatt lehet kb...

Menyi idő alatt lehet kb leadni 8-10 kilót?

Figyelt kérdés
...kb nyár elejére szeretnék ennyit leadni
2010. jan. 31. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Sztem kb heti -1 kg-al számolhatsz
2010. jan. 31. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:

olyan 2-3 hónap, feltéve ha egészségesen és tartósan akarod csinálni :)

koplalással valszeg korábban lemegy, de lehet hogy többszöröse fog visszajönni.

a nyár tökéletes cél.

figyelj az egészséges étkezésre(gyümölcs zöldség fehérje dús kaják, kevés szénhidrát, teljes kiőrlésű pékáruk délelőtt stb.) és mozogj sokat! futás , szobabicikli, úszás plusz valami alakformáló torna. de azért pihenj is hogy legyen ideje regenerálódni az izmoknak;) és nehogy koplalj!

sok sikert, majd írj ha sikerült és hogy haladsz :D

2010. jan. 31. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha van miből, akkor nyárig le fog menni, feltéve, ha egészségesen csinálod.

Egészségtelenül akár 1-2 nap alatt is lemegy, csak az az életedbe kerülhet.

2010. jan. 31. 14:24
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat...hát koplalni nem akarok csak egy ideig hanyagolni a csokit,kólát...stb

azt hallottam hogy hogy nagy részben az a döntő hogy mit eszel és az már csak egy + hogy sportolsz is

2010. jan. 31. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:

nem fog sikerülni. és tudod miért?

idézem tőled:

"hát koplalni nem akarok csak egy ideig hanyagolni a csokit,kólát...stb"

a "CSAK EGY IDEIG" szószerkezet a kakukktojás...

ha le is fogysz, vissza fogod kapkodni azokat a kilókat, de ezen ne is csodálkozz...

2. voltam

2010. jan. 31. 18:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Pontosan, teljesen válts életmódot, ne csak ideig-óráig hanyagold a dolgokat. Ja, és nehogy koplalj! Kórházba kerültem, két hét alatt 10 kg-t fogytam (mivel az orvosok nem tudták eldönteni, mi legyen velem, ezért egy hétig nem ehettem-ihattam, infúzión éltem, utána meg két kanál főzelék után tele voltam), 17 évesen olyan a fenekem, mint egy idős néninek, cicim alig van, de persze amint elkezdtem egyáltalán enni, teljesen eldeformálódtam - súlyban ugyan még mindig 50 kg alatt vagyok, de a külsőm borzasztó. Most próbálkozom valahogy izmosítani vagy valami...
2010. márc. 6. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!