Ki fogyózik január 1. -töl, milyen modszerrel, és hány kiló ment le eddig?
napi 5×keveset eszek, dél után semmi lisztes v cukros, gyümölcs, minél több zöldség, vacsira párolt hús, zöldség tojás virsli, néha sajt. napi 2 liter víz
páros napokon fél óra béres alexandra torna (hasra fenékre és combra) páratlan napokon fél óra intenzív kocogás vagy séta.
este kétnaponta zöldtea, ha nagyon éhes vagyok ezeken felül, akkor egy alma.
eddig nem mértem magam, megfogadtam, hogy febr elejéig nem állok mérlegre, nehogy a lassú fogyás elvegye a kedvem. viszont elkezdett lötyögni rajtam a farmerom :) szóval én olyan 2-3 kiló mínuszra tippelném így látatlanban, persze biztosat csak februárban mondhatok (ja és kalkuláljuk bele a mozgást is - az izom nehezebb mint a zsír)
pedig szerintem a víz fontos! tudom, én is nagyon nehezen álltam át rá, eddig alig ittam fél litereket naponta (mivel kolis vagyok, és nincs időm főzni a levest meg nem tudom otthonról hozni az is kilőve).
aztán rávettem magam, hazacipeltem egy zsugor ásványvizet és naponta megiszok egyet, meg reggel tejet, egy kis leves, szóval összejön. először nagyon fura volt, még rosszul is esett, de hamar megszoktam.
meg rájöttem h úgy a legjobb ha 1 litert megiszol még 12 óra előtt... én akkor kívánom a legjobban (persze elég cikis tud lenni, mikor a város közepén jön rám a pisilés :D)
amúgy mennyiről indultál? és hány centi vagy ehhez? (majd kíváncsi leszek h később hogy haladsz, szóval ha gondolod majd azt is írd meg :)
Jan. 2-án kezdtem el, semmi diéta, csak egészséges táplálkozás. De már annyira összeszűkült a gyomrom, hogy alig bírok enni. Már a napi 5-6 étkezés sem megy, csak 3 apró étkezés... 2,5 kg-t fogytam, de izmosodtam is, a zsírszázslékom is 2,5 %-kal lett kevesebb. Nem sporolok, helyette lakást bontok, verem le a vakolatot, szedem le a csempét, cipelem a sittet :P Jól megdolgoztat. Most vettük lakást párommal, de teljesen fel kell újítani, azt nyomjuk :D
Délelőtt eszek zöldségeket, felvágottat vagy halat, tízórai és uzsi eddig 1 db alma volt, de már nem bírnám megenni, ebéd tükörtojás 2db, és zöldségek, és vacsi túró kefírrel és hagymával keverve, 1-2 elvágottal és zöldségekkel. És minden főétkezéshez 2 db extrudált kenyeret eszek (abonett vagy dexi). 1,5 l ásványvizet és 1,5 l zöldteát iszok naponta. Nem csalok, semmi édesség, semmi cukros lötyi, sem kenyér, zsömle, tészta, péksüti. Lisztes dolgok teljesen kimaradnak az étrendemből. Sajna az elmúlt néhány napban a gyümi is, de holnap esküszöm veszek egy zöldalmát és lenyomom tízóraira :P
Amúgy 102,5 kg-ról indultam. 60 kg leszek októberre legkésőbb :D Októberben majd írok! Vagy előbb, amint meglesz a 60 kg álomsúly! :D (utoljára 11 évesen voltam 60 kg :P)
Sok sikert neked is kérdező! Bejelöltem ezt a kérdést, hogy jöjjön mail, ha vlki válaszol, ha van kedvetek, havi beszámolót tarthatnánk egymásnak :D
20/L
Saját módszer, de általános. Kevesebb lisztes cuccok, több zöldség-gyümölcs (a gyümi csak délelőtt), sovány hús, mint cs.mell, sok folyadék cukor nélkül, és napi min. 40 perc intenzív mozgás (gyors gyaloglás, szobabicikli, néha egy kis torna).
62 voltam, ma reggel 59,8kg. A cél 55-56kg. :-)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!