Hova siettek ennyire?
Mert a lusta es tudatlan emberek, akik a nepesseg kb 90%a, csak nyarra akar fitness modell alakot, de azt azonnal, es ne kelljen erte semmit csinalni.
Meg arra is lustak, hogy egyenek, igy inkabb koplalnak. Meg jon a sok hulye kifogas, hogy nincs penz rendesen enni, csak 350 ft-os hamburgerre, amibol 5 is keves, meg cigire, meg faj a kisujjam korme...
Dehat kinek mi a celja, ezert felesleges veluk veszekedni, ugysem ertik meg. Ok akik lapos, rancos hasat akarnak, logo mellel, szottyadt seggel. De AZONNAL. aztan szeptember 1-jetol jon a 2 kakaoscsiga reggelire...stb. Aztan ahogy 28 fok lesz, megint irnak ide, hogy eleg-e ha reggelire csak fel kakaoscsigat esznek, ha reggeliznek egyaltalan, es hat utan nem esznek, ha igen, akkor csak gyumolcsot, de kozben maratonokat futnak, es amugy is szamoljak a kaloriat es 1000 alatt van.
Aki meg segiteni akar azt ugysem hallgatjak meg, ir egy hasonlo ostoba ember, hogy o delutan 2 ora elteltevel nem eszik es igy fogyott 1 het alatt 20 kilot a 140-bol. Telen meg lesz 180, csak azzal nem dicsekszik. De ezeket a baromsagokat sokkal egyszerubb megfogadni, minthogy utana nezzenek par alapdolognak a temaval kapcsolatban.
:) koszi!
bennem is megfogalmazodott mar szazszor a kerdesed, orulok, hogy te tetted fel eloszor, igy nekem csak valaszolni kellett ra :)
Elso vagyok.
Ha ugyis azt csinal amit akar, akkor miert kerdez? Ha ugyis a konnydbb utat valasztja valaki, akkor miert var ertelmes valaszt? Sajnos az igazsag faj, es sajnos az igazsag az, hogy kell egy kis fegyelem a sikeres es tartos fogyashoz/ alakformalashoz. Bar ezt hivjak eletmodvaltasnak. Csak sokan azt hiszik ez egyenlo a koplalassal, es inkabb at sem gondoljak, hogy ezbaz eletmod mikyen hatassal van ra, meg a gyerekeire hosszutavon. En no vagyok, es biztos erre fogom nevelni a gyerekemet is, es mar magzati korban is ugy gondolom jobbat teszek neki azzal, hogy minden tapanyagot megadok mar most maganak is, meg kesobbiekben is. Raadasul o sem fog utalni nagyobb koraban, hogy csufoljak az iskolaban a gyerekek, hogy milyen kover, mert hamburgerrel meg csokival hallgatattam el.
De mindenkinek a sajat dontese milyen minosegu eletre vagyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!