Jó volt a mai kajám? Én jól laktam vele, de szeretném kikérni a véleményeteket is, hogy egészséges-e volt.
Reggeli: 1 sandwich rajta: Sonka, paprika és paradicsom
Tízórai: Fél szelet kifli sonkával és paprikával + 1 alma
Ebéd: Zöldségleves + Fasírt. Fasírtot nagyon kevés paprikás krumplival, salátával és uborkával ettem
Vacsora: Rántotta két tojásból mellé 3 szelet sonka, paprika, paradicsom, hagyma, uborka + 1 kávé (Vízzel forázva, cukor helyett cukorpótlóval)
Napközben narancslevet ittam
Kávé éjszakára nem kéne.
Egyébként reggel kéne sokat enni, este meg keveset.
Szerintem több.
Pl a tízóraid és a reggelid nem valami sok, pedig a reggeli táplálkozásból meríted a napi energiádat. Ott kéne többet enni, estére meg a legkevesebbet. :D
Ugye van egy mondás, hogy: reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár, és vacsorázz, mint egy koldus!
Én úgy reggelizek, ahogy a testemnek jó...
S miféle éjszaka, korán van. Én is most kávézom, de tehetem éjjel 2-kor is, semmit nem változtat, nem mindenkit élénkít az ilyesmi.
A vacsorád tetszik, kérdező, a magyar nyelv használata lehetne jobb (már rég kiejtés szerint írjuk a szendvicset és egészséges volt-e). Az ebéd se rossz, a péksütiket sosem tudom dícsérni, de nem egész nap azt eszed, mint egyesek, sok a zöldség, úgy tűnik, rendesen akad fehérje, édesség és zsírfóbia nincs, ez egész jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!