Az ember magán nem veszi észre a fogyást?
na, már vártam a te válaszodat...:D
mindenhova odaokoskodsz valamit vagy hülyeségeket beszélsz...
jó a látásom, képzeld.
valaki olyan írjon, ha kérhetem, aki értelmes :)
visszaszólhatsz nyugodtan, de nincs értelme...
terjeszd máshol a CSAK hús és zöldség mániádat ;)
36%-ban hasznosak csak a válaszaid, bár sztem még annyiban sem... de legalább ez megmutatja, hogy mennyien tartják jónak a mondandódat :)
Ühümm. Mondja ezt az, aki nem látja magán hogy fogyott miközben mások szerint lehet látni.
Akkor vagy te hazudsz, vagy az ismerőseid hazudnak, vagy a 'gatyaméreted' hazudik, vagy a szemed rossz.
Utolsó magyarázat: természetesen én is hazudhatok :)
De újfent felhívnám a figyelmet arra, hogy lehet benned van a hiba. A látás nem csak a szemeden múlik, igazából az agyadon is.
En kb. 20 kilot fogytam, a teljes ruhataram le kellett cserelni ketszer, en magamon megsem latom :( Mivel minden nap latod magad a tukorben, napi szinten pedig nincs lathato valtozas ezert nem szembetuno a tukorkep valtozasa. Ha hirtelen a plusz 20 kiloval ezelotti magamat latnam a tukorben, akkor biztos latnam, hogy mennyi a kulonbseg, de igy csak ugy erzem, nagyon kicsi.
A hizasnal is hasonlo van, mivel minden nap latod magad, a hizast sem veszed eszre, csak mikor mar szoritanak a ruhak, vagy amikor ujat veszel akkor eggyel nagyobb meretet kell venni.
köszi utolsó :)
úgy tűnik, mégsem vagyok defektes. háhá! :D
Én azért nem lennék büszke az érzékelés ekkora hiányára. Még ha nem csak engem érint, akkor sem.
Így indulnak a tinilánykáknál a testképzavarok.. király dolog, egészséges.
"nem 30 kilótól szabadultam meg hanem kb 4től."
És négy vacak kilót észrevesznek rajtad? Meg szarinted az két teljes ruhaméret..? Ne hülyéskedj már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!