Ebédre mennyi "adagot" szoktatok enni? Többi lent
Figyelt kérdés
Azt szeretném beállítani magamnak, hogy bármi, ami diétásat eszem, mondjuk ebédre csináltam csirke mellett párolt káposztával, mennyit ehetek a csirke mellből és mennyit a káposztából. Főzési szokásaimon is változtattam, mert eddig mindenből ettem csak keveset. De ez nálam nem volt jó, hamar visszaálltam mindenre. Ti ezt mi alapján állítjátok be? Vagy mit néztek, mit számoltok? Vagy ha sima fasírtot csinálok (párolt darált hús fűszerekkel) répa salátával, akkor a fasírtból mennyit ehetek? (bár ez már nehezebb étel mint a csirke mell, de még sem olajban tocsogva és felkenyerezve készítettem el)
Azt hiszem ez lenne a kulcs, ami közelebb vinne a sikeres fogyókúrámhoz.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
22L
2014. febr. 12. 17:01
1/1 anonim válasza:
Mindig annyit eszem, amennyivel jóllakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!