A főtt kukorica mennyire hizlal?
Igazad van!!!!!!! :D
Hogy én milyen hülye vagyok!Ááááá!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Olyan jó hogy van ez oldal! :)
a kukorica gyümölcs!
minden aminek a termését, és nem egyéb részét esszük meg, az gyümölcs.
aminek egyéb ehető részeit, az zöldség. gyökér:répa, retek, szár:spárga levél: saláta virág: brokkoli és a többi
nem kötözködésképp! komolyan, csak sztem érdekes, és értelmes ilyet tudni!
am nem vészes a kukorica! csak módjával!
Gyümölcs?! A kukorica? hát az soha nem volt gyümölcs XD
Úristen! Ilyen baromságot....
A friss kukoricaszemekből 100 gramm (1 cső) 90 kilokalóriát, a szárítottból 330-360 kilokalóriát (1300-1400 kJ) adhat. A friss szemek 75% vizet, 3-10 g fehérjét, 4,3 g zsírt és igen sok, 15-17 g szénhidrátot, többek között glükózt, fruktózt és szacharózt, valamint összetett szénhidrátokat, keményítőt és 1,8-2,8 g növény rostot tartalmaznak.
A csemegekukorica csöveit nem ajánlatos hosszú ideig főzni, mert a bennük levő cukor keményítővé alakul át, ezért a szemek kemények, ízetlenek lesznek.
A pázsitfűfélék (Graminae) családjához tartozó, egyszikű, egyéves, kétlaki takarmánynövény.
Szemtermését fogyasztjuk.
Aki nem talál MAGÁNAK választ, keresse fel – szerintem – a Zöldségtermesztési Kutató Intézetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!