165 cm vagyok,17 eves, lany, es 52 kg. szerintetek folgynom kene?
"van egy kis felesleg,a combomon meg a pocimon,es nem erzem igy jol magam."
Akkor miért tőlünk kérdezed, hogy fogynod kellene-e?
Nem, szerintem nem kell fogynod, szerintem továbbra se érezd jól magad ( '_')
Vagy hagyd abba a kenyérevést, az emberi étrend alapjai a húsok és zöldségek, a tojás, halak, olajos magvak.. nem a lisztes kaják meg a tejtermékeke, édességek és más műkaják. Fogyni akarsz? Szabadulj meg a műkajáktól, megszabadulsz a hájadtól is.
"vagyok,nem kover,es h meg folyok ugy fogok kinezni mind egy anorexias."
És mi mégis ezt honnan tudjuk.. ?
Eddig azt írtad, hogy felesleg van a combodon, a hasadon.
Ha vega vagy, az kizárólag a magad baja, nekem nyilván mindegy. De a vegák sok gabonát esznek, sokan tejterméket is, tehát rengeteg hízást okozó kaját. Így számomra még mindig teljesen elképzelhető, hogy nem jól eszel és emiatt kezdesz 'elpuhulni'. De ugye nem látlak.
Azt írtad nem érzed így jól magad (húsevés nélkül én sem érezném :-$ ...) viszont ha nem vagy zsíros de úgy érzed fogynod kell, az eléggé tipikus tünete az emlegetett anorexia nervosa pszichés betegségnek.
istenem, milyen emberek vannak.
Elsőnek leírja, hogy hány kiló, meg milyen magas, és hogy fölösleg van rajta, és elvára, hogy kép nélkül megmondjuk, hogy kell e fogynia....
Majd, sértődötten közli, hogy a barátai szerint nem kell fogynia, és hülye.
Hát, szerintem igaza van a barátaidnak!
Nyersvegán életmóddal elég jó egészséget el lehet érni (azt nem állítom, hogy mindenkinek való) viszont hogy hogyan érzed magad vékonyan a bőrödben.. azon pszichológus segíthet.
Azért egy arc nélküli képet küldhetnél magadról, hogy legalább fogalmunk legyen róla pontosan miről beszélünk.
Főtt ételt? Ez így elég tág.
Sportolj valamit és próbálj fehérjedúsan étkezni. Növényekből is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!