Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás lehetséges? (többi lent)

Noname398 kérdése:

Fogyás lehetséges? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ha kiskorom óta kövér vagyok, soha nem voltam sovány, akkor lehetséges, hogy egyáltalán lefogyjak? Ha le is fogyok, akkor az arcom, nem marad kövér?

#fogyás #lehetséges fogyás
2013. nov. 4. 23:16
 1/6 anonim válasza:
Szerintem igen
2013. nov. 4. 23:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is kicsi korom óta túlsúlyos voltam 9.ben mégis csak egyszer elkezdtem fogyni. Azóta visszaszedtem és megint leadtam. Csak jobban kell figyelni. Miket eszel és mit mozogsz?
2013. nov. 4. 23:38
 3/6 A kérdező kommentje:
És az lehtséges, hogy valaki alkatilag kövér? Mert nekem a szüleim se soványak...
2013. nov. 4. 23:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Van, aki hízékonyabb típus, de lefogyni azért le tud.

Én se voltam karcsú sosem (még nem is értem el a célsúlyom, de el fogom), a párom is kövér kisfiú volt, de lefogyott és tartja a súlyát, még csak nagyon igyekeznie sem kell.

S az arc is lefogy :) Mit sem számít, hogy mióta vagy kövér :)

2013. nov. 4. 23:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy idő után az arcod is vékonyabb lesz, a nyakad is hosszabbnak fog tűnni, a vállad is nőiesen kerek lesz. Ne aggódj, csak mozogj, sportolj sokat (akár otthoni tornával is megoldhatod), hogy a bőröd alá építs egy kis izmot.

Egyébként persze hogy lehetséges, sosem késő elkezdeni. :)

2013. nov. 5. 08:52
 6/6 anonim ***** válasza:
51%

A gabonaevő ember alkatilag kövér.

Ettől még aki abbahagyja a glutén, sok keményítő és tejfogyasztást, az lefogy (az ideális, egészséges testalkatára). Az elhízás nem természetes állapot, hanem a gabonaevés (szokás) okozta betegség. De a kiváltó állapot megszüntethető, és nagyon sokszor az okozott kár (hormonzavar) is visszafordítható.

Inkább gyógyszerszedés után jellemző a nehezen visszafordítható állapot, vagy ha már tönkrement egy mirigy a sok évnyi káros hatást követően.. Általában viszont le tudtok fogyni, csak ésszerű változtatásokat kell hozni, ami a sok tévinformáció miatt nem olyan egyszerű.

2013. nov. 5. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!