Csináljak akkor ha. : maximum napi 600kcl-t viszek be és nem vagyok éhes egyáltalán! És mozgok is mellé . Akkor most mit csináljak? Ez így jó? Mert nm vagyok éhes, egyáltalán.
Azértha vesztesz pár kiló izmot nem úgy van, hogy nem tudsz kikelni az ágyból :D
Szerintem menj orvoshoz, vannak ilyen étvágynövelő cuccok, én anno vashiányos voltam, és azért nem tudtam kajálni rendesen.
De még egy Béres csepp is sokat tud segíteni.
600 kcal egy csecsemőnek sem elég, nem hogy egy felnőtt embernek. Maximum pszichikailag próbálod magadnak bemesélni, hogy neked már pedig ez elég egy napra, de fizikailag meg kicsinál, maximum még nem veszed észre a jeleket, mert jobban érdekel az, hogy mit mutat a mérleg nyelve.
600 kcal után nem vagy éhes? Ez kb. 3 darab alma és 2 müzli szelet egy napra. Vagy egy darab csirkemell, némi köret és egy pohár joghurt. Ezzel nem lehet jól lakni egy napra, felesleges, hogy bemeséld magadnak. Semmi haszna nincs a koplalásnak (amit te csinálsz az az), mint hogy amikor abbahagyod, akkor visszaszedd az egész leadott súlyt, közben még jó sok izmot is veszíts. Pláne, ha mozogsz, ami még extra energiát igényel. Ha nem eszel eleget, akkor az izmaidhoz nyúl a szervezeted, és utána a zsírhoz.
3 hét alatt 5 kiló az biztos, hogy nem csak zsír, ebbe törődj bele. És fogd fel, amit csinálsz, az nagyon káros. Még akkor is, ha el akarod velünk hitetni, hogy neked ez így tök jó.
Ez így koplalás.
Nagyon egészségtelen ennyi étel mellett még mozogni is.
Egyél többet mert így a zsír maradni fog.
Ráadásul mivel raktározódásba kezd a szervezeted, így mikor abbahagyod a koplalást, az az 5-10 kg vissza fog jönni.
Értem,ez így jobb?
Reggeli.:2 db paradicsom + 1 szelet krém sajt + 2 szelet pulykamell sonka
ebéd.: 1 db barack és egy light gyümölcs joghurt
vacsora.: 2 db paradicsom + 1 szelet krém sajt + 2 szelet pulykamell sonka
ez még mindig ergya.
Kell enni ch-t. Reggelre mehet 60 gramm zabpehely. Ebédre egy kevés tk kenyér. A sonka helyett rendes hús jobb.
Az sincs több, mint 600 kcal...kevés!
Egyél többet, mert így csak izmot veszítesz és a zsír marad...egyszóval csúnyán fogsz kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!