Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csináljak akkor ha. : maximum...

Tomaskó Dóra kérdése:

Csináljak akkor ha. : maximum napi 600kcl-t viszek be és nem vagyok éhes egyáltalán! És mozgok is mellé . Akkor most mit csináljak? Ez így jó? Mert nm vagyok éhes, egyáltalán.

Figyelt kérdés
Nagyon nem is tudom "mostmár" többet enni mert fájni fog a gyomrom .. fogyókúrázok már vagy 3 hete ésfogytam 5 kg-ot o.o és azt mondják h látszik is rajtam (szval nm hinném h izomból van mert,egyáltalán nm vagyok se fáradt se semmi)

2013. aug. 26. 18:25
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Ne reménykedj, izomból is fogysz rendesen. Izomból akkor nem fogynál, ha max 10-20%-kal fogyasztanál kevesebb kalóriát a szükségesnél, és mellette edzenél, akkor nagyjából megtartanád az izomtömeged diéta alatt, ennél nagyobb kalóriadeficit esetén viszont a szervezet bontja az izmot rendesen. 600kcal esetén meg pláne, az nagyon kevés.
2013. aug. 26. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:

Azértha vesztesz pár kiló izmot nem úgy van, hogy nem tudsz kikelni az ágyból :D

Szerintem menj orvoshoz, vannak ilyen étvágynövelő cuccok, én anno vashiányos voltam, és azért nem tudtam kajálni rendesen.

De még egy Béres csepp is sokat tud segíteni.

2013. aug. 26. 19:11
 3/10 anonim ***** válasza:
69%

600 kcal egy csecsemőnek sem elég, nem hogy egy felnőtt embernek. Maximum pszichikailag próbálod magadnak bemesélni, hogy neked már pedig ez elég egy napra, de fizikailag meg kicsinál, maximum még nem veszed észre a jeleket, mert jobban érdekel az, hogy mit mutat a mérleg nyelve.

600 kcal után nem vagy éhes? Ez kb. 3 darab alma és 2 müzli szelet egy napra. Vagy egy darab csirkemell, némi köret és egy pohár joghurt. Ezzel nem lehet jól lakni egy napra, felesleges, hogy bemeséld magadnak. Semmi haszna nincs a koplalásnak (amit te csinálsz az az), mint hogy amikor abbahagyod, akkor visszaszedd az egész leadott súlyt, közben még jó sok izmot is veszíts. Pláne, ha mozogsz, ami még extra energiát igényel. Ha nem eszel eleget, akkor az izmaidhoz nyúl a szervezeted, és utána a zsírhoz.

3 hét alatt 5 kiló az biztos, hogy nem csak zsír, ebbe törődj bele. És fogd fel, amit csinálsz, az nagyon káros. Még akkor is, ha el akarod velünk hitetni, hogy neked ez így tök jó.

2013. aug. 26. 19:14
 4/10 Szergej55 ***** válasza:
Ez legalább 2 kiló izomveszteség ennyi idő alatt, ha tényleg így van. Ha csak zsírból szeretnél fogyni, diétára kellene neked kiszámolt étrenddel. Ez napi 2g/testslúlykilogramm szénhidrátot (zöldségek, hüvelyesek, teljes kiőrlésű gabonafélék, barna vagy basmati rizs) és 1,5-2g fehérjét (sovány húsok, tojásfehérje, sovány túró) jelent. 5-6 étkezés kell, a szénhidrát nagy részét az első 3-ban kell bevinni, dél után leginkább zöldség, hús, tojás menjen, esetleg lefekvés előtt 2 órával utolsó étkezés gyanánt a sovány túró. Így heti 0,5-1kg-ot fogyhatsz, de ez nem izomból fog menni, ezért így érdemes. A 600 kcal egy kismacskának talán elég lenne, te a 3,5-4-szeresét is fogyaszthatod, ugyanis nem akkor fogysz, ha keveset eszel, hanem akkor, ha jót, jókor és megfelelő mennyiségben. A fogyókúra szót felejtsd el, mivel az egyenlő a fogyással, majd arra visszahízással, ha tartósan szeretnél jobban kinézni és egészségesebb lenni, diéta a kulcsszó.
2013. aug. 26. 20:47
 5/10 TwiceAsNice ***** válasza:

Ez így koplalás.

Nagyon egészségtelen ennyi étel mellett még mozogni is.

Egyél többet mert így a zsír maradni fog.

Ráadásul mivel raktározódásba kezd a szervezeted, így mikor abbahagyod a koplalást, az az 5-10 kg vissza fog jönni.

2013. aug. 26. 21:08
 6/10 A kérdező kommentje:

Értem,ez így jobb?

Reggeli.:2 db paradicsom + 1 szelet krém sajt + 2 szelet pulykamell sonka

ebéd.: 1 db barack és egy light gyümölcs joghurt

vacsora.: 2 db paradicsom + 1 szelet krém sajt + 2 szelet pulykamell sonka

2013. aug. 27. 09:55
 7/10 anonim ***** válasza:

ez még mindig ergya.

Kell enni ch-t. Reggelre mehet 60 gramm zabpehely. Ebédre egy kevés tk kenyér. A sonka helyett rendes hús jobb.

2013. aug. 27. 11:01
 8/10 TwiceAsNice ***** válasza:

Az sincs több, mint 600 kcal...kevés!

Egyél többet, mert így csak izmot veszítesz és a zsír marad...egyszóval csúnyán fogsz kinézni.

2013. aug. 27. 15:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy csak izomból fogynék ugyanis látom magamon a változást és másokis lássák..És elvileg,mozgással lehet zsírt égetni és minden nap 1 órás aerob edzsést csinálok és erősítek is! Szóval kivan zárva h ne égessek zsírt. És ha izomból fogynék akkor nm lenne enrgiám minden napos edzsésre.
2013. aug. 27. 17:46
 10/10 A kérdező kommentje:
És van olyan ismerősöm is,aki TÉNYLEG koplalt,olyan feszes combja és feneke van.. És nm hízott vissza. Én biztos h nem fogok visszahízni ugyanis nem koplalok! Nem vagy éhes akk miért egyek? Az orvosok i azt mondjáh hogy 1 na legalább 3x kell enni.Eszek is 3x
2013. aug. 27. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!