Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Unalomevés ellen mit lehet tenni?

Unalomevés ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Nem tudom magam lekötni,ha van dolgom eszembe se jut. Semmi dolgom kényszerből nem fogok olvasni meg ilyenek..ez nem jött be. Mit csinálhatnék?
2013. júl. 5. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Egyél...
2013. júl. 5. 23:29
 2/8 anonim válasza:
100%
Olvasgasd a gyakorit!
2013. júl. 5. 23:29
 3/8 A kérdező kommentje:
ha eszek feleslegesen = hízás,gondoltam ez logikus! és csak a gyakorizás nem köt le hozok mellé egy kis ropit úgy esetleg
2013. júl. 5. 23:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Rágozz!
2013. júl. 6. 00:01
 5/8 anonim válasza:
100%
Takaríts, pakolgass.
2013. júl. 6. 00:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Fess/rajzolj/barkácsolj/tegyél rendet(garantáltan nem tudsz közben enni),menj el sétálni,keress egy jó blogot,olvasgass,nézz sorozatokat,filmet,vagy hasonlók!

Személyes megoldásaim: én a diéta alatt egy grafomán sorozatbolond lettem,akinek szállodaszoba tisztaságú a lakása.:D Nem tudtam már magammal mit kezdeni,átmásoltam a tavalyi jegyzeteimet,összeírtam két hétre az étrendemet,megterveztem az edzéseimet,és elkezdtem novellákat írni(ezt mondjuk nem kézzel,hanem már számítógépen). Akkor...

rákaptam két sorozatra,az egyiket angolul,angol felirattal nézem ráadásul(nem a kajához,hanem a szótárhoz nyúlok előbb,amúgy is célom volt tisztességesebb szintre fejleszteni az angoltudásom),és ha ezekre ráunok,életmódtémákról olvasok,esetleg blogolok(szintén hasonló témákban),azért írom,hogy milyen témában,mert ez motivál,és közben nem eszem össze-vissza,ha pont a tudatos életmódról olvasok.

Ritkábban omeglére is felmegyek,vagy chat.hu-ra,ott általában annyian nyaggatnak,hogy nem tudsz megmozdulni se.:D(még ha idióták is)Esetleg elmegyek az alap edzés mellé sétálni egy órát,vagy marad a rendrakás.(minden sorban,nagyság és betűrendben,és persze az egész család a csodájára jár,hogy már megint gyanúsan nagy a rend)

Régebben rosszabb volt. Azóta túl vagyok a kajamániám nagy részén,és ha mindenképp nassolnék,ott a rágó,cukormentes limonádé,tea,sárgarépa,alma.:)

Egy idő után rászoksz,az első pár hónapban viszont meg kell erőltetni a fantáziádat. Ha tanulósabb vagy,javaslom a nyelvtanulósdit(hobbi szinten,nem kell tananyagot nyálazgatnod,csak dalszövegek,filmek.. el se hiszed,mennyit tud segíteni,utána logikusan használod majd a nyelvet),ha kreatívabb,akkor alkoss,fess,írj,amit akarsz,ha inkább a társaság köt le,szedd össze a csapatodat,és menjetek valahova(ahol lehetőleg nem kajálsz félre mégjobban),vagy neten keress beszélgetőtársat,ha nem akarsz otthon ülni,mozdulj ki,keress új helyeket a környéken,járd be a várost(vagy a település környékét,ahol laksz),ha pedig olyan a hangulatod,hogy "mindenhez lusta vagyok,nekem ez túl sok",akkor marad a filmezés,immár magyarul. :)

Remélem,segítettem. Sok sikert!:)

2013. júl. 6. 08:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor mindig a ronda, vastag karomra meg combomra gondolok, meg a löttyedt fenekemre... máris elmegy a kedvem a nassolgatástól, eszegetéstől. Ezt a módszert ajánlom neked is :D
2013. júl. 7. 13:25
 8/8 anonim ***** válasza:
70%
Délutáni alvás :D
2013. júl. 9. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!