Hogyan lehet csaki hasról fogyni?
szia
salaktalanítés télleg segítene!!!
meg egy olyan edzés ahol nem a hosszú hasizmodra gyúrsz hanem a transzverzusra... nézz utána...ilyen a pilates, a balett ill modern táncok
ill én is tartok ilyen a ptőfi hídnál: Testtudatos-erősítés:
Az óra célja a teljes, de kiemelten a központi izomzat (has, hát, far), valamint a combizom erősítése és nyújtása, a koordinációs képességek fejlesztése, a testtartás javítása, a belső egyensúly megtalálása. Az ízületek helyes használata és a mélyizomzat megerősítésének eredményeként megelőzhetőek a sérülések, illetve a már meglévők helyreállíthatóak.
Az óra légzésgyakorlatokkal és a helyes tartás beállításával kezdődik. Ez után következik a bemelegítés, ahol felhasználva a modern táncosok tréningjeit egyszerű, követhető mozgássorokkal tónusba hozzuk és megnyújtjuk testünk minden izomcsoportját. Célzott erősítő gyakorlatokkal folytatjuk (aerobik és pilates alapokon). Az órát nyújtással, majd relaxálással fejezzük be..
pusz
Sziasztok! Aerob dolgokat csináltam nagyon sokáig, táncoltam minden elképzelehető elég komoly szinten, de sajnos abba kellett hagynom, mert a gerincem nem bírta a több mint 12 évnyi sportot. A salaktalanítást kipróbálom, köszönöm az információt! A puffasztásos feltevésre olyan kérdésem lenne, hogy mi számít annak? Fehér dolgokat nem eszem (észrevettem, hogy gyorsabban fáradok másnap, ha eszek), gyors kajákat sem, üdítőket sem, főleg ásványvizes vagyok. Sertést, zsíros kajákat nem eszem (azért amiért fehér dolgokat sem).
A salaktalanítást illetően milyen módszert ajánlotok? Mert sokfélét hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!