Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van esély, hogy eltudjam...

Van esély, hogy eltudjam tüntetni ezt a narancsbőr mennyiséget?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és felszedtem 15-20kg.ot mikor fejlődésben voltam. Most pedig ezzel a narancsbőrrel szenvedek.E miatt semmi önbizalmam sincs.Szerintetek van esély hogy eltünjön,mit kéne csinálnom ennek érdekében? ehhez hasoméó a narancsbőrőm (1.kép) [link]

2013. máj. 23. 09:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nagyon sok, ezt így egy menetben eltüntetni csak Photoshoppal lehet. Rengeteg narancsbőrös kérdés van itt, először is írd be a keresőbe, és olvasd végig őket, mert sokkal többet megtudsz belőlük, mint abból a pár válaszból, ami pont erre a kérdésre jön. Sok mozgás, nagyon sok folyadék, egészséges étrend, semmi dohányzás, ez a lényeg. És ha mindezt már elkezdted és úgy érzed, hogy képes leszel tartani is, és nemcsak kampányszerűen csinálni, akkor eljöhetsz hozzám cellulitmasszázsra (természetesen szülői engedéllyel). Addig nem érdemes, mert csak pénzkidobás volna. Egy kúrával kb. egy fokozatot vissza lehet lépni, egy ilyen mértékű cellulit nem fog egyben eltűnni. De bármilyen külső beavatkozásnak csak akkor van értelme, ha te mindent megteszel aktíva magadért, anélkül csak önáltatás! Az életmódbeli változtatásokat semmilyen pénzért kapható dologgal nem lehet kiváltani.
2013. máj. 24. 07:15
 2/2 anonim ***** válasza:
2-3 hét egészséges,fehérjedús étrend,kevesebb szénhidrát,heti minimum 5*1 óra sport,napi 3 liter folyadék. Narancsbőre a vékonyaknak is van,minden az életmódtól függ. Nekem ettől ocsmányabb(bocs a kifejezésért)bőröm volt,most keményen betartom,amit vázlatosan leírtam,és egy hónap se telt el,de már alig látszik! :) Arra figyelj,hogy az alap dolgokat,mint a folyadékbevitel és a mozgás tartsd utána is,mert nem tart a feszesség se sokáig,ha nem teszel érte egy kicsit:)
2013. máj. 27. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!