Milyen gyakorlatok hatásosak a has, ill.combok, fenék formálására?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja fogyózok, emellett sokat tornázok, minden nap fél órát, de eddig csak csípő+derék gyakorlatokat csináltam, aminek meg is lett az eredménye.
Milyen gyakorlatok ajánlotok hasra+combra+fenékre?
Amitől nem vastagodik a combom, hanem vékonyodok, és a hasamról a felesleget is le tudnám dolgozni. Mielőtt belém kötnétek, futni, kocogni nem mehetek, egy régi sérülés miatt a térdem nem bírja.
2009. okt. 1. 19:35
1/5 anonim válasza:
Nekem tutira bejött a Callanetics.
Itthon, bármikor elvégezhető, mát 14 éve végzem:):)
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Az előbb ajánlott gyakorlathoz nem muszáj egykezes súlyzót használnod (ritka, hogy egy háztartásban ilyesmi megtalálható :)). Két db (1-2 kilós) súlyzót is használhatsz (ilyet azért egyszerűbb beszerezni). A karjaidat leengedet a törzsed mellett, és így végzed el a videón látható gyakorlatot. Férfi vagyok, de biztos forrásból tudom, hogy ezt a gyakorlatot szívesen végzik a nők, mert hatásos.
4/5 anonim válasza:
én ezeket csinálom.. van has comb és fénékformálásra is gyakorlat (lábsullyal hatékonyabb)
itt egy Rubint Réka video is combformálo:
http://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg
esetleg nem tudnál nekem egykét csipő gyakorlatot leirni?:D:D
5/5 anonim válasza:
előző vagyok: derék formálo gyakorlatok is jöhetnek:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!