Diéta alatt miket szoktál nassolni?
Éljenek a lehangoló válaszok! :D
Amúgy én általában 2 naponta eszek kb. uzsira túrót, amihez egy kis cukrozatlan kakaóport + édesítőt keverek, azzal le van tudva a nass. :D
Ha esetleg filmet nézek, és közben muszáj valamit ennem, akkor egy alma, esetleg natúr joghurt + egy kanál méz. :)
(Na megint megjöttek az okosok. Mondani mindent lehet, kíváncsi vagyok ezek az emberek tartják-e magukat ahhoz amiket állítanak. Név és arc nélkül könnyű okosnak lenni.)
Én étcsokit szoktam nassolni, van egy lidl-ös 70%-os karamellás és narancshéjas ízesítésű. Nagyon szeretem. 2-3 naponta 1-2 kocka bőven belefér. Mandulát és kesudiót is szoktam majszolni, na persze nem csomag számra, hanem csak egy fél marékkal.
Aztán van még a zabkeksz, (na most jól le leszek pontozva):20 dkg apró szemű zabpehely,10 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt,15 dkg margarin,2 tojás, kevés tej, agave szirup, 2-3 tk fahéj,1 tk gyömbér, 1 tk sütőpor.
Na meg ott vannak a gyümölcsök, meleg nyári napokon nagyon finom gyümölcs jégkrémet lehet belőle készíteni: "-"-gyümölcsök,
-víz,
-xilit porcukorrá őrölve (én darálóval szoktam készíteni)
Használhatunk hígított 100%-os gyümölcslevet is,vagy csak a gyümölcsök kinyomott levét, és akkor nem kell a xilit."
Biztosan most megvettek, már gondolatban kővel dobáltok meg, de igen én ezeket szoktam enni, persze nem minden nap és igen fogyok tőle. Ráadásul ettől csak tarthatóbb lesz a diéta.
Bármi,ami belefér még a napi keretembe.:)
1650 Kalóriát viszek be egy nap.Most épp néztem 19:10 van és még csak 1000 kalóriát vittem be,úgyhogy hoztam magamnak egy ilyen 6 grammos csokit 60% os a neve: J:D Gross Amazonas.Meg hoztam egy citromos sört,meg egy méze pernyíket és most vagyok 1500 kalórián.Szóval később még megiszok 1 kakaót ami 190 KC Tehát 1690et fogok bevinni.:)
:):) Én így tolom.:P
17/F 110Kg....Volt 3 hónapja.:D
Most már csak 92 vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!