Mit kellene még változtatnom, hogy biztos legyen a fogyás?
Fősulis vagyok, és naponta lépcsőzök és sétálok 30-40 percet a suli és a buszmegálló között. Általában estig van órám, 9re esek haza kb. (Mielőtt vki beleköt, 19.45 körül végzek, és 20.10kor megy a buszom, és fél órás az út haza.) Kondira úgy jutna időm, hogy kéthetente 2 óra, de az egy napra zsúfolva, mert csak akkor van lyukas órám annyi, hogy oda leérjek.
Az étkezést igyekszem bekorlátozni. Reggelire vagy gyümölcs, vagy Bake Rolls, vagy puffasztott rizs. Ebédre ami van a menzán, általában fehér húst választok rizzsel, ma pl kínaiba ettem csirkét rizzsel. Vacsorára vagy gyümölcs szintén, vagy felvágott zsömlével, amiből igyekszem barnát, ez ma nem jött össze, ma 1 zsömi 15 dkg felvágottal.
Napközben szintén gyümi, néha óraközi szünetekben, vagy a reggeliből maradt Bake Rolls-ot rágcsálom. Vizet, hát, nem nagyon merek inni, mert órákon nem lehet kijárkálni, és én nem bírom ki másfél óráig wc nélkül, ha sokat iszom, ez rossz szokás nálam.
Mik a vélemények? Mozgáson ennyit tudnék változtatni, hogy a kondit beépítem, de elég sokat mászkálok, mert hegyen van a sulim, és lépcsőzni kell, illetve emelkedőt mászni.
10 kilót kellene leadnom, és mostmár elszánt vagyok, mert nem jön rám semmi.
Ez mennyire jó rendszer?
Szerintem amíg az időjárás engedi, járhatnál kerékpárral a suliba...
A séta jó, csak a zsírégetés nem indul be, mert mire a szervezet reagál a fokozott igénybevételre, már ott is vagy a suliban.
A kajálásodban szerintem abszolút nincs probléma, azon nem is kell változtatnod.
Uszodába is járhatnál. ;-)
Hát, mivel másik városban lakom, így hegyen meg főúton nem szívesen bicajozom ;) Uszoda nem rossz ötlet, de tényleg annyira nincs ilyen sok időm, hogy hihetetlen:( Jó lett volna, ha fel tudok venni tesit, de még az is egybe esik a gyakorlatommal:( Jövő félévben igyekszem az óráimat úgy rendezni. Gondoltam az aerobicra is, de mind este 8ig van, és nem akarok 9re hazaérni, mert reggel 6kor meg kelés:(
Amúgy ma kb 1000-1100 kcal-t ettem. Ez jónak mondható? Mert olvastam már olyat, hogy 800 kcal a jó, meg olyat is, hogy 1200.
Tudom, mindenkinek arra van ideje, amire akarja, de hétköznap még tanulni sincs erőm, azt is hétvégén, illetve amikor hazautazom Anyumhoz hétvégén, a buszon tanulok.
Bár lehet annyit még beiktatok, hogy hétfő-kedd kivételével fél órát tornázom lábemelés, meg guggolás, ilyesmi, akkor az a fél óra simán belefér otthon. Erről vélemény? Ezek jó zsírégetők, vagy inkább izmot erősítenek?
1. A bake rollst több okból is hagyd ki. Egyrészt, csak kcal van benne, semmi más, ami a fogyáshoz kéne, másrészt a sok sós étel (és napi egy zacsi bake rolls soknak számít) visszatartja a vizet, feleslegesen (és látszik is rajtad). Helyette lehet pl. joghurt, túródesszert, ilyesmi.
2. A vizet szerintem úgy iktasd be, hogy szünetekben 1 dl-t igyál csak meg, annyit csak vissza tudsz tartani másfél óráig? Vagy legalább 0,5 dl-t. Ha 10 órád van egy nap, így is összejön 0,5-1 l, aztán suliba indulás előtt is, és mire odaérsz, menj rögtön WC-re, ugyanaz suli után, és otthon is rögtön mehetsz WC-re (és ekkor többet igyál, legalább 4-4 dl-t), majd lefekvés előtt 1-1,5 órával is igyál még annyit, hogy a 2 l meglegyen. 2 l kell a gyors anyagcseréhez, a szép bőrhöz (a többi folyadék meg megvan a gyümölcsből, amit eszel).
3. Ebéd, vacsora, köztes étkezések jók.
4. Mozgás, a séta, hegymászás, lépcső jó! :) Kondi emelett nem feltétlenül kell, de mindenképpen begyorsítja a fogyást :)
Sok sikert!
100 g túró 100-120 kcal körül van, és ezt ízesítheted kedved szerint.
Készen kapott vaníliás / mazsolás túródesszert 220 kcal / 100 g körül van (ált 50 g-os kapható)
A bake rolls 400 kcal körül van.
Tehát nem, bake rollshoz képest nem hízlal, de eleve aminek 100 g-ja 299 kcal alatt van, az nem számít "hízlalónak" (persze ebből is lehet zabálni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!