Mit egyek osztálykiránduláson amitől nem teszem tönkre az életmódváltásom? 16/L
1napra vigyél teljes kiőrlésű zsemlébe párolt csirkemell szeletet uborkával.
2-3 napra vigyél teljes kiőrlésű zsemlét hozzá 1-1 konzerv tonhalat-paradicsomos, natur leves, különféle salátakeverékes-pl mexikói stb
abonett szendvics, pufiizs, müzliszelet-cukormentes, korpovit korpás keksz-ebből megtudod kínálni a barátaidat is. Alma, banán, almachips, diákcsemege, mogyoró, mazsola, szőlőcukor.
magok, kolbász, kókuszreszelék :D , esetleg vmi saját készítésű egészséges süti (nem tudom h a sütik meddig bírják)
én ezeket vinném :)
Utolsó 2 válasz! Bezony.
Eddig natúr joghurttal váltottál életmódot? Miért, elképzelted ahogy az a fehér ... csöpög ki a tehénből, elment az étvágyad és nem ettél? (gratula a fogyáshoz!)
Én: füstölt sonka, szalonna, kolbász, kókuszreszelék süti, káposzta, hagyma, uborka, retek, akár paprika, alma, narancs, mandarin, olajosss magv. Ilyesmiket vinnék. A szárított-füstölt húsfélék kibírják 2 napig, egy pick téliszalámi 3 napig is, olyan alacsony a vízaktivitása hogy nem igen lesz baja a 3. napon sem, hűtés nélkül. Ha pedig van hűtő, akkor minden húst-zöldséget be tudsz rakni. Lehet boltot is találsz a 3 nap során.
Én motoros teljesítménytúrára megyek a hétvégén, már gondolkodtam ilyesmin :)
Amit én viszek:
- zöldség: egy kevés a starthelyre utazáshoz (zöldpaprika, uborka, mert azokat szeretem), utána majd keresek boltot
- gyümölcs: alma, de az is bebugyolálva, mert a motordobozban V2-sen bármi megütődik... :D Az eláll és könnyű előkapni és enni. Boltban majd veszek banánt vagy valamit :)
- olajos magvak: simán is és magkenyérnek sütve is (muffinsütőben sütöm, szeletelni nem kell, finom, zsírban igen dús, tápláló)
- most épp van itthon születésnapra kapott mindenféle aszalt gyümölcs, azt is visszük
- főtt tojás, az is eláll pár napig (hiányozni fognak a tükörtojásaim :( de az élet már csak ilyen)
- lehet, hogy viszek édességet, ami olajos magokból, mazsolapépből és kakaóból áll. sok megromlanivaló nincs rajta, kanállal pedig meg lehet enni :)
Lehet gyakorolnom kellene.
A többit tudd be költői túlzásnak. Tőgyből csöpögő joghurt. Tej vagy joghurt, egyébként nem halálosan mindegy?
Tápi, a baktériumok kavarnak a joghurttal valamit, ezért is lesz emészthetőbb, mint a tej, de örülnék, ha egyszer valaki felvilágosítana, hogy mi a helyzet vele. Fene a kíváncsiságomat, nem akarok joghurtot enni sosem, de érdekel :D Bár ez egy másik kérdéshez illene.
Azt viszont nem tudom, mi a nagy különbség a fehér és a tk kenyér között, nekem ugyanolyan a kettő, csak a tk kevésbé finom, bár ez ízlés dolga. Pár pozitív és negatív anyagból több van a tk-ban, de alapvetően igen hasonlatos a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!