Egy 180 cm-es modell hány kg?
Figyelt kérdés
kifutó modellre gondolok. ne írjatok ilyeneket hogy 2kg légyszi, normális választ szeretnék. 55 kb? Vagy kevesebb?
mint pl ő: [link] (amúgy ő nem tudom milyen magas, csak az alkatára gondolok)
2009. szept. 27. 16:48
1/30 anonim válasza:
Szerintem olyan 60kg a 180 cm-hez.
2/30 anonim válasza:
60????? Be vagy lőve? Max 45.
3/30 A kérdező kommentje:
akkor most melyik? :P
2009. szept. 27. 17:06
4/30 anonim válasza:
Szerintem is 60.
Én abból indulok ki, hogy én is ilyen magas vagyok, és nekem a normál súlyom 74 kg. Voltam már 60 kg is, de akkor szó szerint úgy néztem ki, mint egy anorexiás, ki volt minden csontom. Egy 180 cm magas nő az életbe nem lesz 45 kg, előbb meghal.
5/30 anonim válasza:
Nkem azt mondják modellalkat vagyok. 176,5 cm és 51 kg. :)
7/30 anonim válasza:
8/30 anonim válasza:
hát ha nézed mondjuk a fashion tv-t akkor ott is nagyon vékonyak,és kb. semmi mellük nincs.szóval szerintem is 50körül.
9/30 anonim válasza:
Totálisan nem a súly a fontos, hanem a centik...De úg átlagban 55 kg lehetnek..
10/30 A kérdező kommentje:
akkor ha 183 cm vagyok és 58 kg akkor fogynom kéne pár kilót, ugye? De 55-nél nem szeretnék nagyon kevesebb lenni, mert az már nagyon durva, nem?
2009. szept. 27. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!