Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem hízok. Mit tegyek?

Nem hízok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amikor még 20 év körül jártam voltam 65 kg. Most 33 vagyok de nem tudok 60 kg fölé menni. Dohányzom ( volt hogy 1 évig nem szívtam de akkor sem változott semmi ), rendesen eszek, nem idegeskedek. Szeretném elérni a 65-70 kg súlyt. Mit egyek vagy mit csináljak? 180 cm magas vagyok.

2013. jan. 17. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyrészt, nincs értelme a hízásnak. A plusz zsírtömeg ritkán szükséges.. általában izomtömeget kell felszedni, amit nem lehet edzés nélkül.

Konkrétan hízáshoz azt kell enni amit az átlagember: sok kenyeret (szénhidrátot) tejtermékeket. Persze ez vezethet olyan betegséghez, ami pont nem hízást, hanem kóros fogyást okoz.. tehát érdemes megpróbálni gluténmentesen enni, hátha autoimmun pajzsmirigy gyulladás miatt nem tudsz hízni.

Meg többet kell enni, cukros dolgokat..

Egyébként miért kell híznod, elég furcsa az ilyen kérdés ha megengedsz ennyi személyeskedést.

2013. jan. 17. 12:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam. Plusz kilót szeretnék felszedni, persze nem zsír formájában. Az edzéssel az a gond, hogy van egy gerincbetegségem miatt ami elég nehézkessé teszi, ezért gondoltam, hogy pusztán táplálkozással is lehet valamit tenni. Kenyeret és cukros dolgokat is napi szinten eszek.
2013. jan. 17. 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:

No a kenyérrel, cukros dolgokkal pedig csak a háj gyarapodik.

Az izomzatunk fehérje, a fehérje az ami nem okoz zsírosodást. Azon túl, hogy stimuláció nélkül nem fejlődnek az izmok, edzés mellett is egy fehérjedús táplálkozást kell bevezetni.

Gerincproblémád van? Ez azért jó, mert rögtön el tudsz kezdeni egy olyan edzést, ami egyszerre segít majd a gerinceden, és edzi meg a többi izmodat is. Tévhit, hogy csak súlyzós edzéssel lehet szép testet elérni. Direkt erre kitalált súlyzós edzéssel, és végtelenségig célzott, nem éppen egészséges táplálkozással lehet a leggyorsabb izomfejlődést elérni. Ez tényleg látványos.. de senki sem beszélt arról, hogy ezt kell követni.

Kezdj el Callaneticsezni, Pilatesezni, ezekkel komoly erősödést fogsz elérni a gerincedet támasztó mély hátizmaidnál, persze a többi izomzatodat is meg fogják dolgoztatni.

Budapesten működik a Wudagn Shan kínai gyógyászati egyesület, nekik is vannak medence, gerinc és egyéb gyógytornáik, harcművészet, taichi edzéseik.. ezek is mind az egészséget követik, a test egészségének fejlesztését és így az erő növelését. Nem éppen testépítés, de hosszútávon is tartható, a belső erő pedig sok szempontból több mint a látványos, külső erő, és párosulhat látványos külsővel :)

2013. jan. 17. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!